2777
2789
دخترمن هیییچ کدوم ازایناانجام نداده وقبول شدهاوه ۳سااال کلاس تیزهوشان رفته!!!!فقط به هوش خوده بچه اس ...

آره یه سال کلاس رفت. البته قبل کلاس این بچه زرنگ بود و کلاس اول رو جهشی خوند. دایم در مسابقات ریاضی و چرتکه جهانی رتبه خوب می‌آورد.

نه خودش با روحیه ای ک گفتین خوشش میاد و دوام میارهروحیات پیش یا سال اولش میگی چ رفتارایی داشت برای م ...

گلم فقط مسولیت پذیربزرگش کن

تامیتونی بزارکاراش خودش انجام بده ودورادور هواشوداشته باش

من پیس دبستانی گذاشتمش مهدقرآن.خولست بره اول کل حروف الفباوساعت و...یادداشت 

یکمم ذاتیه عزیزم

من الان پسرمم همینه وهمشون گذاشتم مهدقرآن

اونجاباآوا وصداحروف بهشون یادمیدن

وخدایی که بشددددت کافیست❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم فقط مسولیت پذیربزرگش کنتامیتونی بزارکاراش خودش انجام بده ودورادور هواشوداشته باشمن پیس دبستانی گ ...

حروف الفبا و ساعت و اینا رو یادشون داده بودن یا خودش؟میتونست بنویسشون یا بخونشون؟

حروف الفبا و ساعت و اینا رو یادشون داده بودن یا خودش؟میتونست بنویسشون یا بخونشون؟

حروف الفبافقط باصوت یاددادن ولی این می‌نوشت وحتی میخوند

ساعت ورنگ ها روکامل خودش بلدبودباجزییات مثلانمیگفت آبی میگفت آبی کم رنگ.آبی پررنگ پسرمم همینه.چون توخونه که ازم می‌پرسیدن راحت وسرسری ازکنار نمیگذشتم وکامل وباحوصله براشون توضیح میدادم

درکل من توخونه براشون هرچیزی توضیح میدم ومنطقی صحبت میکنم

باهاشون زیادحرف میزنم طوری که همین دخترم یکسال وهشت ماهه بودشعرازحفظ میخوند

حروف الفبافقط باصوت یاددادن ولی این می‌نوشت وحتی میخوندساعت ورنگ ها روکامل خودش بلدبودباجزییات مثلان ...

ساعت رو چجوری یاد گرفت؟مگه میشه بدون آموزش چه تو خونه چ بیرون یاد بگیره؟

سلام من مشاور تیزهوشانم

بخوام مختصر بگم اکثر بچها خودخوان نمیتونن از پس آزمون بربیان بخصوص که هرسال داره سختتر هم میشه. حالا برای اینکه زیر نظر باشه، یه کلاس میخواد با استاد خوب، آزمون شبیه ساز، مشاوره و همینطور تست زنی به حد کافی

من خودم فعلا مشاوره برنمیدارم با کسی. اما اگه خواستین موسسه و کلاسی که دانش آموزای خودمو میفرستم رو درخواست دوستی بدید بیام پیوی بهتون معرفی کنم

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
چه کتابهایی خوند ؟ واز کی شروع کرد؟کلاس تیزهوشان هم میرفت؟

هیچ کتاب وکلاسی نخوندو نرفت 

فقط یکماه قبل آزمون ازنت نمونه سوال های سال های قبل یکم حل کرد.همین