2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

50 بازدید | 7 پست

یه مشاور پوست یا دکترپوست خوب تو اصفهان میخوام که کمک کنه بدون تزریق و روش های تهاجمی پوست دست و صورت سالم و خوب بشه

البته مخالف قطعی این روش ها نیستما ولی بدم میاد تا میری پیششون اول اونارو پیشنهاد میدن

من اصفهانم و از كادر درمانم ميشه بپرسم مشكلتون چيه؟

میخوام بتونه پوستم رو کامل آنالیز کنه و روتین مناسب پوستم معرفی کنه که به شادابی و رطوبت و جوانسازی صورت و دستم کمک بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام بتونه پوستم رو کامل آنالیز کنه و روتین مناسب پوستم معرفی کنه که به شادابی و رطوبت و جوانسازی ...

ببينيد اناليز پوست علمي نيست هر بدني با يه مجموعه بهتر جواب ميده بايد استفاده كنيد تا متوجه بشيد اما ابرسان و مرطوب كننده و ضد افتاب كه از واجباته ميشه حتي به صورت تركيبي استفاده كرد تو اصفهان تو اين جور موارد خانم دكتر فاطمي خوبه اگه كاراي مثل انواع تزريقات يا كربوكسي يا هايفو فيلر يا اين جور چيزا رو خواستيد بهم بگيد يه مركز اشنا دارم بريد اونجا

ببينيد اناليز پوست علمي نيست هر بدني با يه مجموعه بهتر جواب ميده بايد استفاده كنيد تا متوجه بشيد اما ...

نه فعلا فیلر و ..نمیخوام

قبلا دکتر رئیس زاده رو پیشنهاد داده بودند اما تا رفتم یه مرطوب کننده معمولی رو بعنوان ابرسان معرفی کرد وپیشنهاد مزو داد و لک بدو تولد رو گفت بخاطر بی توجهی به پوستم ایجاد شده درصورتی که روتین پوستی کامل داشتم

دکتر فاطمی که معرفی کردید اینجوری که نیستن؟مطبشون کجاست؟

نه فعلا فیلر و ..نمیخوامقبلا دکتر رئیس زاده رو پیشنهاد داده بودند اما تا رفتم یه مرطوب کننده معمولی ...

خانم دكتر قبلا تو شيخ صدوق بودند اما تو گوگل سرچ كنيد فرحناز فاطمي متخصص پوست مطبشو بهتون ميكه واسه كارهاي با دستكاه بهم خبر بديد يه جايي بفرستمتون كه حداقل هزينه رو داشته باشه