2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین مهمه

59 بازدید | 3 پست

من چند وقت پیش گوشیم خراب شد بعد سیمکارتم رو گذاشتم رو گوشی یکی دیگه تا گوشی خودم درست بشه ، بعد با گوشیش که خط خودم روش بود میرفتم تو برنامه هام ، بعد الان دیگه گوشی خودم درست شده و سیمکارتم رو گوشی خودمه ، چطور میتونم مخاطبین خودم رو که تو گوشی اونه حذف کنم؟ میدونم یکی یکی هم میشه حذفشون کرد ولی من مخاطب زیاد دارم زمان میبره و نمیشه که یکی یکی حذفشون کرد ، خواهش میکنم هرکی می‌تونه کمکم کنه 

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

امکانش نیست الان اون شماره ها تو سیمکارتت ذخیره شده

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس یعنی فقط باید بشینم یکی یکی حذفشون کنم نه؟

تنها راهش همینه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*