2777
2789

یکماه پیش تولد بچش بود.زنگ زد گفت پنجشنبه تولد بچمه.خانه بازی دخترت بیاد.

همسرم دخترمو برد گذاشت...اونجا مادرشوهرمو خواهرشوهرش اینام بودن همه..منظور چندتا از بزرگام بودن.ولی من نه.

بعد حالا منم قرار هفته بعد تولد بگیرم تو خانه بازی...مادرشوهر پدرشوهرمو میگم چون دخترم عاشقشونه...مامان خودمم میگم و دوتا خواهرام....دوستای صمیمیم که بچه هاشون میارن مثلا تعارف کنم بشینید میمونن..

ب نظرتون خواهرشوهرم ناراحت میشه؟

بعد اینجورین میرن پشت من کلی حرف میزنن این بدجنسی کرده همرو گفته یدونه خواهرشوهرشو نگفته...ولی کاری که خودشون کردنو نمیبینن منو دعوت نکرده..کارای منو جنایی میکنن منو بد میکنن ولی همون کارو دقیقا خودشون میکنن من هیچی نمیگم.

تو خوب باش بابا...نمیخاد جبران کنی...ب شوهرت بگو فقط بخاطر تو ...دعوتش کن بیاد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب کارش درست نبود  ولی شما زن دایی ایشون عمه قابل مقایسه نیست    دعوت کن بعد که اومد بگو اون روز که دخترم برگشت گفت مامان همه بودن شما نبودی   گفتم من مامان رو‌بگم بچه ها احساس بهتری داشته باشن .

اخه عین حرکت خواهر شوهرت میشه ک ایده ی دیگه ای نداری؟

عزیزم الان کل دوستای دخترم همه خانه بازی میگیرن...من از اون ایده نگرفتم که😄😄الان بچه ۵ تا ۷ سال تقریبا اونجا میگیرن اطرافمون

عزیزم الان کل دوستای دخترم همه خانه بازی میگیرن...من از اون ایده نگرفتم که😄😄الان بچه ۵ تا ۷ سال تق ...

خوب پس 

اگر همه رو میخای بگی تو بگو خواهرشوهرتو ب مادرشوهرت بگو ک درسته شما منو دعوت نکردید ولی اینبار بخاطر دل بچم عمشو میگم 

خودت میگی ایشون فقط چند تا بزرگتر مثل مادر بزرگها رو گفتن اما شما تا مامان دوست بچه ها رو دعوت می کنی ولی ایشون رو نه!!!

خب راستش همون برداشت بدجنس بودن از کار شما خیلی بیراه نخواهد بود