2777
2789
عنوان

خواستگار.

253 بازدید | 9 پست

سلام دوستای گلم.من تازه عضوشدم خوشخالم که درکنارشمادوستان وخواهرای گلم هستم.یه مشکلی دارم توروخداکمکم کنید.

یه خواهردارم۲۵سالشه معلم رسمی اموزش پرورشه قیافشم معمولیه خوبه.اما خواستگارخوب نمیادبراش هرکس میاد میره خواستگاری رسمی نمیکنن.

دعاهم پیش ملاکردم براش.ببینم چی میشه.

عمردست خداست میترسم پدرمادرم خدای نکرده بمیرن پیرن دیگه .خواهرم میمونه آواره درخونه ی داداشم .زن برادرهم که میدونین چجورن بعضی هاشون .لطفا راه حلی جلوپام بزارین .ممنون دوستان

عزیزم زبونم لال، اگه اتفاقی برا پدر و مادرتون افتاد چرا فک می کنی ایشون آواره میشه؟! معلمه و رو پای خودش وایساده هزار ماشالله.... به زندگیش ادامه میده

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

سلااااااااااااااااام 🙌🙋

عضوبتت مبارررررک😘😘😘

خوووووش اومدی😍😍😍

انشاالله همیشه تاپیکای شاد بزنی🌻

من لیلی تهرانی هستم مدیر اینده سایت😎

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زبونم لال، اگه اتفاقی برا پدر و مادرتون افتاد چرا فک می کنی ایشون آواره میشه؟! معلمه و رو پای ...

اره .اما خب میترسم استرس دارم نگرانم براش .۵خواهریودیم هممون به موقع رفتیم خونه بخت این یکی دیرشده انگار

25 سال دیره؟ 

بعدشم خودش کار میکنه چرا آواره بشه؟ چرا فکر میکنید حتما باید ازدواج کنه؟ چرا باید تو سنی که بقیه خواهراش ازدواج کردن ازدواج کنه؟

کمیت خواستگار هم مهم نیست نمیخواد که کلکسیون خواستگار درست کنه. کافیه یه آدم حسابی یکروز ازش خواستگاری کنه. آینده قابل پیش بینی نیست. 

موقعیت خواهر شما که خوبه نگرانی نداره حالا ازدواجم نکنه به هرحال با کار سرش گرمه و از لحاظ مالی هم سربار کسی نیست 

من خودم 26 سالمه بیکارم خواستگارم ندارم خیلی نگرانم برای اینده اونم بیشتر بخاطر تنبلی تخمدان و وضعیت جسمی میترسم بخاطر بارداری 

25 سال دیره؟  بعدشم خودش کار میکنه چرا آواره بشه؟ چرا فکر میکنید حتما باید ازدواج کنه؟ چرا بای ...

موافقم بانظرت .اما توشهر مامتاسفانه اینجوره .ایشاللع که اونم براش یه خواستگار خوب بیاد بره خونه بخت خیال منم راحت شه.دعا کنید

اره .اما خب میترسم استرس دارم نگرانم براش .۵خواهریودیم هممون به موقع رفتیم خونه بخت این یکی دیرشده ا ...

به خدا این کار درست نیست. هم برا خودتون هم برا خواهرتون. چرا فک می کنین ازدواجش دیر بشه یا اصلا ازدواج نکنه بد میشه؟

اگه بحثه اینه که کجا می خواد بمونه، خونه خودشون اگه خونه فروخته بشه یه آپارتمان امن پول داشت هباشه میخره نداشته باشه اجاره می کنه.

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
موقعیت خواهر شما که خوبه نگرانی نداره حالا ازدواجم نکنه به هرحال با کار سرش گرمه و از لحاظ مالی هم س ...

قربونت برم اجی نگران نباش ایشاله به حق علی یه مورد خوووب بیاد برات بری خونه بختت