2777
2789
عنوان

رمااال

267 بازدید | 33 پست

همسرم چن روز پیش پیش یه رمالی بوده البته خودش اعتقادی نداره ولی دوستش داره دوستش رفته بوده اینم کنارش بوده مرده یهو‌به همسرم میگه بیا از گذشته و اینده برات بگم بهش میگه اسم مادرت فاطمس میگه یه خواهر داری اسمش فلانه خواهرت یه دختر داره حرف پشتش زیاده حتی اسم اونم درست گفته بعد گفته زنه خیلی پاکی داری دوسش داری بعد گفته که برادرت طلسم شده هیچ حرفی از خودش نمیزنه اختیار نداره که اینم درسته تقریبا همینه گفته خواهرت یه بیماریی داره خیلی هزینه هاش بالاس خودش نمیدونه اینم نمیدونم‌راست گفته یا نه ولی واقعا خواهر شوهرم تازگی میگه سرم غیر عادی درد میکنه اهمیت نمیدم😕😕😐گفته در اینده یه اتفقی میوفته زندگیت نابود میشه باید طلسمو‌بشکنی ممکنه تا اخر عمر سر قتل غیر عمد بیافتی زندان اینجاشو‌شوهرم گفته غلط میکنی و فلان گفته۱۸میل بدع بشکنم تلسمو بع نظرتون راسته این چیرا؟؟؟؟؟؟؟اعصابم خورده همش 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

کسی تجربه دارع بگه تو رو‌خدا

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

کسی نیس😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به رمال و دروغگو و کذاب

خواهرجان ارام باش هیچی خبری نیست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

واسه شوهرت دام پهن کردن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

عزیزم قشنگم چرا باور میکنیییی همه چیز دست خداوند متعال و مهربان 

اون اگر می‌تونست کاری برای خودش می‌کرد

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

شوربختانه هست ولی کلاش شیاد کلاهبرداری هم زیاده به هرکس اعتماد اعتنا نکن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کسی تجربه دارع بگه تو رو‌خدا

یکی دیشب به من گفته رشته ای که میخوام نمیارم البته رتبم خوبه پارسال اورده بودن ولی خب از دیشب خون گریه میکنم به خواهرمم گفته شوهرش در آینده به یکی پیشنهاد و خیانت میکنه اونم بیچاره نامزده نامزدشم پاکه از ددیشب نخوابیده

کاربری دست دونفره🙂

والله بیخود گفته.اینم قسم جلاله...بیخیال خواهر من.اساتید علوم غریبه هم خیلی هنر کنن فقط از گذشته و حال میگن.غیب مطلق از آنِ خداست و گاها الهامات و دریافت ها برای برخی اولیائش باذن الله

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

یچیزایی رو درست میگن چون موکل دارن. بعدش یچیزی بدروغ میگن ک دیگه قصدشون تیغ زدنه. اونم اولش امار درست داده بعدش قصدش تیغ زدن بوده نگران نباش چیزی نیست ذات رمال جماعت همینه. فقط شوهرت ک گفته غلط میکنی😅

اگه باز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️🩹

کسی نیس😭

به نظرم رماله با دوست شوهرت دست به یکیه نزار زیاد باهاش بگرده یکیم که کسی که از آینده کسی خبر نداره حتی موجودات فرا طبیعی فقط میتونن گذشته رو بگن اونم میخواد ازش پول بگیره به هر دعا نویسی میزی میگه طلسم داری و فلان یکی نیست بگه همه نشستن به من و تو طلسم کنن اگرم زیادی استرس داری زنگ بزن به حرم رضوی بهشون این حرفا رو بزن عالمای اونا خیلی خوبی بهت میگه حتی درباره طلسمتم خبر دارن

کاربری دست دونفره🙂