2777
2789
عنوان

پا تختی

236 بازدید | 13 پست

ب نظرتون برای هدیه پاتختی کادو دادن بده؟

مثلا اگرهمسایه یا فامیل دور عروس داماد باشین ؟

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

فک کردم راجب پایتخته با چوب و چماق اومدم تو😆😆

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راستش کلی کادوهای باز نشده دارم که نمیدونم چه طوریازشون خلاص بشم‌  

میخام یه جورایی انتقام بگیرم  

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من راستش کلی کادوهای باز نشده دارم که نمیدونم چه طوریازشون خلاص بشم‌     میخام یه جورایی ...

خخخخ.همینکارو کن.من که همه رو بردم واسه جهاز برون و پاتختی فامیل شوهرم.تا اونا باشن چیز بی خود کادو نیارن

پول بهتره 

اره میدونم 

ولی میخوام ببینم اگر مثلا بخوام گاهی از این کادوها ب جای پول بدم اشکال نداره ؟

ممنون از همگی