2777
2789
عنوان

دندون عقللللللللل

200 بازدید | 33 پست

من ۲روزه دندون عقل کشیدم فک بالا هنو دردش خوب نشده دهنم نمیتونم باز کنم چیزیم قورت میدم همون سمتی که کشیده هم ته حلقم هم گوشم درد میگیره 

چه غلطی کنم انتی بیوتیک هم بزام نوشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ماه پیش دندون عقلم رو دو تا با هم کشیدم دقیقا دو هفته فکم باز نمیشد قاشق رو نمی تونستم دهنم بزار ...

وایییییی خیلی بده 😭😭نمی‌دونم چرا ابنجوری شدم همش میگم نکنه اینجوری بمونم میگم دکتره ناشی بوده حتما 

منم دیشب دندون عقلم جراحی کردم. الان پاشدم ژلوفن خوردم😂ناراحت نباش کم کم بهتر میشه.بهت گفته حتما آن ...

وای من جراحی هم نبود کشیدن ساده بود دارم دیوونه میشم 

تازه میخواست ننویسه بگه کار من عالیه انتی بیوتیک نیاز نیست 

خودم اصرار کردم بنویسه 

وایییییی خیلی بده 😭😭نمی‌دونم چرا ابنجوری شدم همش میگم نکنه اینجوری بمونم میگم دکتره ناشی بوده حتما

برای من بهترین جراح شهرمون بود خیلیم راحت کشید ولی فکم باز نمیشد و گوش درد داشتم دیگه می گفتم هیچ وقت فکم درست نمیشه به زور قاشق رو می چپوندم دهنم

برای من بهترین جراح شهرمون بود خیلیم راحت کشید ولی فکم باز نمیشد و گوش درد داشتم دیگه می گفتم هیچ وق ...

اع پس تو هم گوش درد داشتی 

من آب دهنم قورت میدم دهنم باز میکنم همون سمت هم فکم هم گوشم هم ته حلقم درد میگیره 

مال منم .

با روسری گوشت را بپوشون .

مسکن بخوربخواب .

چند روزه دیگه خوب میشه .

سرما گرما نباید بره توش .

با دو لایه روسری بپوشون .

بعد بازش کن .بیرون رفتنی اصلا سرت باز نباشه .گوشات وگلو پوشیده کامل باشه .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

وای من جراحی هم نبود کشیدن ساده بود دارم دیوونه میشم تازه میخواست ننویسه بگه کار من عالیه انتی بیوتی ...

به من گفت اگه ورم کرد بخورم.

عزیزم طبیعیه که دهنت باز نشه. من سمت دیگه فکم رو دوتا دندون عقلم رو باهم کشیدم یه هفته طول کشید تا فکم کامل باز بشه.

دردش قابل تحمله برات؟

مال منم .با روسری گوشت را بپوشون .مسکن بخوربخواب .چند روزه دیگه خوب میشه .سرما گرما نباید بره توش .ب ...

فکر میکردم برا من فقط اینجوری شد 😭😭اصلا بهش فکر میکنم دییونه میشم میگم نکنه درست نشه فکم و گوشم