2777
2789
عنوان

اهدای عضو

196 بازدید | 20 پست

به نام خداااا:)

جوانی ۳۴ ساله بر اثر مرگ مغزی خونواده اش بدنشو اهدا کردن و قلب اون جوون توی یه بدن یه پدر میتپه شادی روح تموم کسایی که بدنشون اهدا شد میشه فاتحه بگین؟! 

الحق که خونواده اش خیلی شجاعت داشتن خیلی :)🌱

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بعد از مرگ جسم به چه کار میاد که آنقدر بعضی خانواده ها روش حساسن اون جسم در زمان زنده بودن نیاز به همراهی داره نه در هنگام مرررگ/ با کمال افتخار هر چی ماند برای انسان های دیگر 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
بعد از مرگ جسم به چه کار میاد که آنقدر بعضی خانواده ها روش حساسن اون جسم در زمان زنده بودن نیاز به ه ...

واقعا حق با شماست خیلیا هستن اجازه میدن بدن رو خاک بخوره اما آدمای دیگه استفاده نکنن 

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

واقعا حق با شماست خیلیا هستن اجازه میدن بدن رو خاک بخوره اما آدمای دیگه استفاده نکنن

دقیقا همینه قضاوت نمیکنم اما مرده پرستن دیگه من دارم کارتشو سال هاست تعریف نباشه نه اما حس خوبی دارم از هیچ کسم بابت بدنم اجازه نمی‌گیرم برسه دسته دانشجویان پزشکی برای علم یا انسان ها 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘