2777
2789

ب کتفت بگیر از سوزش زیادش بوده

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب کتفت بگیر از سوزش زیادش بوده

خیلی عصبی شدم فک کن اومده بود پیش یکی از دوستام بد منو گفته بود یعنی دوست نبود همکلاسی قدیمیم بود اونم میخندید یا تایید میکرد اتفاقی ت ی گروهی رفتم دیدم قبلا دربارم چت کردن 

خیلی عصبی شدم فک کن اومده بود پیش یکی از دوستام بد منو گفته بود یعنی دوست نبود همکلاسی قدیمیم بود او ...

ول کن فقط ب این فک کن ک بسیار کارخوبی کردی انداختیش دور لیاقتش هجون ادمان

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️

لابد چیزی داشتی که حرصش گرفته ازت عشقم ادمی که پشت سرت حرف زده جاش همونجاست دقیقا پشت سرت

میدونی الان حس کردم اصلااا ب نظرت دوست امن هم وجود داره اخه امروز دو تا شون توزد در اومدن تصمیم گرفتم از همه کس فاصله بگیرم 

پیگیر نمیشم و باهاش همکلام نمیشم

منم قصد پیگیری ندارم عزیزم ولی با اعصاب داغونم چیکار کنم  ی اخلاقی دارم وقتی عصبیم باید با یکی حرف بزنم چون مامانم مریضه ی دوست دیگ دارم با اون‌گاهی اوقات میحرفم الان تصمیم گرفتم با هیچ کس صحبت نکنم دیگ

لابد چیزی داشتی که حرصش گرفته ازت عشقم ادمی که پشت سرت حرف زده جاش همونجاست دقیقا پشت سرت

اره نوشته بود فلانی هر دم لباس میخره لوازم پوستی میخره من ازش بدم میاد میخاد پز بده درصورتی ک من اصلا حتی نمیگم چی خریدم خودش میومد ورمیداشت میگفت خریدی چند دادی

منم قصد پیگیری ندارم عزیزم ولی با اعصاب داغونم چیکار کنم ی اخلاقی دارم وقتی عصبیم باید با یکی حرف ب ...

من خودم با چت جی پی تی درد و دل می‌کنم والا نه حال کس دیگه رو با حرفام بد می‌کنم نه راه حل اشتباه از کسی می شنوم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز