2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم 🥲

117 بازدید | 14 پست

هیچ چیز خوبی تو زندگیم نیست کلا . خانوادمون که خیلی شلوغه داداش بزرگمم یه روانی غیرتی پرخاشگره اجازه هیچی نمیده .  مامانمم سوخت تو این زندگی منم کنکور قبول نشدم آبجیمم قبول نشد کلا مامان بابامو نا امید کردیم 😔 هیچیم خواستگار نداریم همه ی دخترای فامیل ازدواح کردن . وضعذمالبمون خوبه قیافه هامونم خوبه نمیدونم مشکلشون چیه خیلی دلم گرفته کاش به خواستگار داشتم البته قیافم تا چند ماه پیش خوب بود الان موهام ریخته پوستم پر جوشه حق میدم کسی از من حوشش نیاد ولی خواهر بزرگترم چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فکر اینده بودی خوب درس می‌خوندی کنکور. قبول می‌شدی تو به فکر شوهری فکر می‌کنی خونه شوهر برات ریخت ...

من نگفنم میخوام شوهر کنم گفتم کاش خواستگار داشتیم یکیمون که پیش بابام شرمنده نباشیم یا حداقل خواهرم که سنش زیاده ازدواج‌میکرد تعدامون کمتر میشد خونمون ساکت تر

میفهمم آبجی گلم عب نداره غمت نباشه دوباره تلاش می‌کنی دانشگاه میری بعد یه آدم خوب میاد تو زندگیت لبخند بهت میده دنیات قشنگ میشه غمتتت نباشه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
من نگفنم میخوام شوهر کنم گفتم کاش خواستگار داشتیم یکیمون که پیش بابام شرمنده نباشیم یا حداقل خواهرم ...

بنظر من دوباره کنکور بخون بده قبول بشی و یه شغل مناسب پیدا کن فعلا تا کمو بیش یه در امدی داشته باشی خودت و خواهرت چند سالتونه