2777
2789

دختر من راه که میره پاهاشو به داخل میزاره قدم برمیداره البته نه شدید چندبار دکتر بردم عکس و اینچیزا هم گرفت گفت کاملا سالمه و خوب میشه فقط میتونی ۱۰ جلسه کار درمانی ببری خوبه 

شما تجربه داشتین؟تاثیری داره بچه ها؟

😆😆😆

رفته بودم مرکز کار و گفتار درمانی،ی خانمی بود بچش سندرم داون بود و کاملا راه میرفت،میگفت پسرم اصلا نمیتونست راه بره،با کاردرمانی راه افتاده.

قطعا تاثیر داره ولی هم باید وقت بذاری و کلاسارو ادامه بدی. هم تو خونه تمرین کنی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه پس حتما میبرم و پیگیر میشم ممنون عزیزم

قربونت حتما ببر. این مشکلات توی سن کم خیلی خوب ب درمان جواب میدن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
عه پس حتما میبرم و پیگیر میشم ممنون عزیزم

عزیزم ازت خاخش میکنم جواب بده لکای پوستی دخترت برطرف شد فهمیدی علتش چی بود؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎