2777
2789

دیدن همچین صحنه هایی حداقل برای اینکه قدر امنیتی رو که داریم بدونیم خیلی خوبه

همه چیز نباید به لودگی بره که خوشمون بیاد

اینا واقعیت دنیای امروزه که خیلی هم سعی میکنن به مملکت ما بکشوننش

قدردان کسانی باشیم که امنیت مارو تامین میکنن

خداحفظشون کنه

تورو خدا با دلهای پاکتوت برای شوهرای ما که نظامی هستن دعا کنید که سلامت باشن

اگر دلتان شکسته . اگر صدمه دیده اید . اگر کسی باعث گریه تان شده . بهترین کار این است که خودتان را از کینه خالی کنید.ازاد گردید همه چیز را به خدا واگذار کنید . او همیشه بهترین پاسخ را خواهد داد . در دنیا هیچ عملی گم نمی شود و به صاحبش باز میگردد... خدا بدی بدان را و مکر مکاران را...به طریقی بی نظیر به خودشان باز خواهد گرداند.......فقط صبور باشید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تورو خدا با دلهای پاکتوت برای شوهرای ما که نظامی هستن دعا کنید که سلامت باشن

انشالله

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

خدایا بنده های بی دفاعتو از شر این بی وجدانا در امان دار

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

همین  که شب راحت سرمون رو روبالش میزاریم نعمته  درسته کشورمون خیلیی نقص و مشکل داره اما ازادی و امنیت بزرگترین نعمته

اگر دلتان شکسته . اگر صدمه دیده اید . اگر کسی باعث گریه تان شده . بهترین کار این است که خودتان را از کینه خالی کنید.ازاد گردید همه چیز را به خدا واگذار کنید . او همیشه بهترین پاسخ را خواهد داد . در دنیا هیچ عملی گم نمی شود و به صاحبش باز میگردد... خدا بدی بدان را و مکر مکاران را...به طریقی بی نظیر به خودشان باز خواهد گرداند.......فقط صبور باشید
سالهاست به خاطر همین جوگیریامون بلانسبت داریم سواری می دیم.😊

حرفتو قبول دارم 

ولی فکر میکنم تو این مملکت تو هر پستی هرکسی یه وظیفه ای داره 

صرفاً من به گروهی که وظیفه حفظ امنیت رو دارن حس خوبی دارم،به سربازاش نظامیاش ... با همه خشک مقدس بازیاشون

ولی مسئولین فاسد باعث میشن همینام به چشم نیاد چون یه سری اینطرف جون میدن یه سری اونطرف میخورن...

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
دیدن همچین صحنه هایی حداقل برای اینکه قدر امنیتی رو که داریم بدونیم خیلی خوبه همه چیز نباید به لودگ ...

دقیقاااا

این امنیتو فقط و فقط مدیون هوشمندی رهبریم وگرنه بقیه مسئولین که فقط دنبال پر کردن جیب خودشونن گور بابای ملت بیچاره

"برایش نجنگیدم" این جمله آخر مرا میکشد
بیچاره ها تو این اوضاع باید برای جمیله لباس شب آبی پیدا کنن😂😂😂😂

عزززززیزم خدا نگه دارت باشه

بخدا از پستت کلی خندیدم😃😃😃😃

هنوزم ترس وجودمو گرفته بخاطر داعش اما پست شما ی دل سیر خندیدم😃😃😃😃😃

خدایا هزارااااااان بار شکر  

كاش ١٤٠٠ سال قبل داعشاي اون زمان  وارد ايران نميشدند و به زن و بچه مردم  تجاوز نميكردن

اينايي رو كه الان مردم سورية تجربه كردن ماها ١٤٠٠ سال قبل تجربة كرديم

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟