2777
2789
اره والا خیلی وحشتناکن خدا نابودشون کنه..هی توهم میزنم الان میان ‌پشت درمون😢

من مطمئن شب خوابشونو میبینم😢

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هنوز موهای تنم سیخه د

درسته فقر و گرونی هست اما هیچ چیز جای امنیت رو نمیگیره

اگر دلتان شکسته . اگر صدمه دیده اید . اگر کسی باعث گریه تان شده . بهترین کار این است که خودتان را از کینه خالی کنید.ازاد گردید همه چیز را به خدا واگذار کنید . او همیشه بهترین پاسخ را خواهد داد . در دنیا هیچ عملی گم نمی شود و به صاحبش باز میگردد... خدا بدی بدان را و مکر مکاران را...به طریقی بی نظیر به خودشان باز خواهد گرداند.......فقط صبور باشید

شوهرم که اینقدر فیلم اکشن و وحشتناک میبینه وقتی تموم شد میخواس گریه کنه از اتاق رفت بیرون

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

باز اسراییلی ها شرف دارن به داعش  داعش پسته پسته

داعشیام تو بیمارستانای اسرائیلی درمان میشدن و اردوگاهاشون تربیت میشدن

خدا لعنت کنه همه شونو

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

بخدا بغض  داره خفم میکنه

اگر دلتان شکسته . اگر صدمه دیده اید . اگر کسی باعث گریه تان شده . بهترین کار این است که خودتان را از کینه خالی کنید.ازاد گردید همه چیز را به خدا واگذار کنید . او همیشه بهترین پاسخ را خواهد داد . در دنیا هیچ عملی گم نمی شود و به صاحبش باز میگردد... خدا بدی بدان را و مکر مکاران را...به طریقی بی نظیر به خودشان باز خواهد گرداند.......فقط صبور باشید

بدجوری دارن روی داعش مانور می دن، خدا می دونه قراره چه گندی به مملکت بزنن و تهش بگن عوضش امنیت دارید و اِلا داعش میاد می خورتتون!

(لطفا نیاید انگ بچسبونید، جنگ در هر صورت بده. منظور اینه که کیا این جنگا رو راه انداختن و چه اهدافی دارن، قطعا فقط اون چیزی نیست که تو فیلماشون می گن.)

رویــــا هســتم...