اگر دلتان شکسته . اگر صدمه دیده اید . اگر کسی باعث گریه تان شده . بهترین کار این است که خودتان را از کینه خالی کنید.ازاد گردید همه چیز را به خدا واگذار کنید . او همیشه بهترین پاسخ را خواهد داد . در دنیا هیچ عملی گم نمی شود و به صاحبش باز میگردد... خدا بدی بدان را و مکر مکاران را...به طریقی بی نظیر به خودشان باز خواهد گرداند.......فقط صبور باشید
واقعا نقی خیلی خوب ترس از اسارت زن و بچه اش را عالی نمایش میده
... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
خدا داعش و لعنت کنه انشالله ما که فیلمش و میبینیم این حالیم کافر به حال اون بندگان خدایی که تجربش کردن مخصوصا مدافعان حرم خدا به خانوادهاشون صبر بده
اگر دلتان شکسته . اگر صدمه دیده اید . اگر کسی باعث گریه تان شده . بهترین کار این است که خودتان را از کینه خالی کنید.ازاد گردید همه چیز را به خدا واگذار کنید . او همیشه بهترین پاسخ را خواهد داد . در دنیا هیچ عملی گم نمی شود و به صاحبش باز میگردد... خدا بدی بدان را و مکر مکاران را...به طریقی بی نظیر به خودشان باز خواهد گرداند.......فقط صبور باشید