2777
2789
عنوان

ای بابا:/

233 بازدید | 33 پست

چرا همه انقد زود شوهر میکنن تو این سن  امروز ک بعد تعطیلات رفتم مدرسه دیدم همه ابرو ها برداشته عقد کردن یا نشونن😐مغزم سوت کشید

لامصب همه هم به عشق ها شون رسیده بودن 

بعد جمع بسته بودن از طرف صحبت میکردن دور شدم

حس کردم جایی برا من نی اصن افسرده شدم

چرا من مث تو رمان ها یکی عاشقم نمیشه😑

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه عروسی دعوت بودم، اگه کسی فک نیم کرد عروسیه احتمالا حدس میزد که جشن کودکستانه!

عروس و دوماد فرار کرده بودن (دومادم نامزد داشته تازه!) ، بعد جشن مفصلی واسشون گرفتن.

دوستای عروس که رو سن بودن همه اول دبیرستانی!  ....من احساس مادربزرگی بهم دست داده بود  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

ما که بودیم تو مدرسه هرکی ازدواج میکرد باید میرفت شبانه. حالا بین بچه ها میلولن کسایی که مزدوج شدن؛ نکته ی ترسناکش افت تحصیلی اکثرشونه و این که بقیه ی بچه ها هم ترقیب میشن به همین کار

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

اونا دو روز دیگه میشن یه زن سی ساله افسرده

به ذوق مرگی الانشون نگاه نکن

متاسفانه تو خانواده های سطح پایین و سنتی خیلیا از ذوق همون ابرو برداشتن و مو رنگ کردن یهو بله میگن

نمیفهمن چه تاوانی داره اون بله گفتن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
اونا دو روز دیگه میشن یه زن سی ساله افسرده به ذوق مرگی الانشون نگاه نکن متاسفانه تو خانواده های سط ...

کاملا صحیح

ما که بودیم تو مدرسه هرکی ازدواج میکرد باید میرفت شبانه. حالا بین بچه ها میلولن کسایی که مزدوج شدن؛ ...

خداروشکر من نشدم😂داشتم اغفال میشدم ولی😐