آیا واقعا شرایط کاریتون اولویتتونو مشخص میکنه؟ و این ک ی روز گرمید ی روز نیستید عادیه؟ باید درکتون کرد یا فهمید ک علاقه ای ندارید بهمون؟ میشه ی بار برای همیشه بگید چیو باور کنیم ..زنگ میزنیم جواب نمیدین و ی روز کامل غیب میشید چ توجیحی داره؟
خودم که اینجوریم که همیشه محبت زیاد میدم ولی در کل خستگی روزانه هم تاثیر داره و نوع ابزاز احساسات طر ...
نمیدونم اصولا اهل تماسه ولی در طول روز من ی پیام میدم ک بدونه حواسم بوده و منتظر میشم خودش تو موقعیت مناسب تماس بگیره اگر نگیره خودم زنگ میزنم..ولی یهو میبینی جواب نمیده و دیگه پیگیر هم نمیشه ..منطقیه ک بخاطر شلوغی کارش باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اگه کارش سنگینه شاید ولی اگه خودم بودم حتماً جواب میدادم دیگه اونو نمی دونم ولی در کل بهتره این م ...
خب همواره همینه داستان..میگه سرم شلوغه نتونسم ولی راسش این باعث میشه حساس شم ..مثلا ببینم تا نصفه شب تو اینستا آنلاینه ولی تایم ی پیام برای من نداشته.دوس ندارم ذره بین بذارم ولی یجورایی حس بی توجهی میکنم خب