2777
2789

ببین بگیر ارد برنج رو با یه قشق لیمو ترش و نمک و ماست قاطی کن بزن خیلی خوبه برای زیر بغل و کشاله ران و جاهایی هم که تیره میشه به یک اندازه عسل قهوه و ماست قاطی کن بزن عالیه 

آدمی مثل من که از سویی مشتاق و امیدوار و از سوی دیگر ترسیده و راه گم کرده و نمیداند باید چه بگوید و چکار کند؛ ناخنهایش را میجود و نمیداند کدامین ستاره را دنبال کند، آیا آرام است؟ربکا؛ دافنه دوموریه

اولین بار اثرشو میبینی توی دست

مرسی قشنگم 

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جوش شیرین آبلیمو پوست رو نازک نمیکنن؟چند وقت استفاده میکنی؟همش شد اسید برای پوست خوب نیس ک

من زیاد استفاده نمیکنم برا دستم تابستون که باغ میریم مثلا قراره جایی برم دستام زیاد تیره باشه میزنم

اما برنج و عسل و شیر اسیبی نداره

زیر مایو.زیر بغل که استفاده میکنمباید چند بار بزنی با پودر مطرح هم شیو میکنم خیلی فرق میکنه

ممنونم که گفتی قشنگم امتحان میکنم مرسی واقعا

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

برنج شفته.عسل .شیر برا صورت عالیه

تخم کتان رو با اب و ارد برنج بزارید جوش بیاد برای صورت عالیه

آدمی مثل من که از سویی مشتاق و امیدوار و از سوی دیگر ترسیده و راه گم کرده و نمیداند باید چه بگوید و چکار کند؛ ناخنهایش را میجود و نمیداند کدامین ستاره را دنبال کند، آیا آرام است؟ربکا؛ دافنه دوموریه

و از همه بهتر اسکراب خونگی قهوه با عسل و شکر قهوه ای و شکر سفید و روغن نارگیل و روغن بچه عالی میشه اگه میخوای کف هم کنه بهش شامپو بدن اضافه کن و یک صابون رنده کن

اگر سودا هست ولک های قهوه ای میتونی از نوره زرد استفاده کنی آدابشو ببین بعد استفاده کن پوست را میسوزونه

منتها بوداره وبه درد آپارتمان نمیخوره خیلی ؛مردم آزاری هست انگار😂

من که به کرم های دارو خونه اعتماد ندارم 

وچندبار برای بازو استفاده کردم وکم کم نتیجه میده نوره رو میگم

حالا کسی تجربه داره ممنون میشم بگه 

خصوصا جای آبله روی که لک میشه

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
اگر سودا هست ولک های قهوه ای میتونی از نوره زرد استفاده کنی آدابشو ببین بعد استفاده کن پوست را میسوز ...

پودر نوره زیاد نباید رو پوست باش وگرنه میسوزه 

جدی چجوری استفاده کنم فاطی کنم یا نه

اره دیگ رنده کن داخلش هم آبرسانی میکنه هم سفید

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)