2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 42 پست
انسانی

دوست داری چه رشته ای قبول بشی؟

حتی اگه تابستون از دست دادی هنوز فرصت داری

قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روانشناسی رو خیلی دوست دارم

خیلی رشته خوبیه💫

سعی کن بخون 

گوشی رو کنار بزار 

بیشتر صبح بخون و تست بزن 

حرفای مثبت بزن 

و متنای انگیزشی بخون 

انگیزه پیدا میکنی.

قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

خیلی رشته خوبیه💫سعی کن بخون گوشی رو کنار بزار بیشتر صبح بخون و تست بزن حرفای مثبت بزن و متنای انگیز ...

ممنون که اینقدرمهربون و خوبی و ممنون بخاطر راهنمایی هات حتما اینستا رو الان حذف میکنم

ممنون که اینقدرمهربون و خوبی و ممنون بخاطر راهنمایی هات حتما اینستا رو الان حذف میکنم

خواهش میکنم قشنگم🙂💫🌸

اینستا مغزت رو نابود میکنه حواست رو پرت میکنه کار خوبی میکنی اگه حذف میکنی 

انشالله موفق بشی💫🌸

من هدفم فرهنگیان 

پشت کنکورم 

شما دوازدهمی؟  

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
تعهدی میرفت خب

مشاورش هم بهش گفت ولی خودش قبول نکرد گفت نمیخوام سالها متعهد به دولت باشم

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
مشاورش هم بهش گفت ولی خودش قبول نکرد گفت نمیخوام سالها متعهد به دولت باشم

البته ده هزار برای تعهدی خیلی لب مرزه و بستگی به استانتون داره 

ولی خوب کاری کرد که موند منم یه سال پشت بودم و به نظرم ارزششو داشت یه سال از عمرمو بزارم 

به عنپان مادرش از نظر روانی خیلی هواشو داشته باشین و خیلی بهش انگیزه بدین 

چی بگم

البته ده هزار برای تعهدی خیلی لب مرزه و بستگی به استانتون داره ولی خوب کاری کرد که موند منم یه سال پ ...

سال قبلش پنج هزار شده بود 

دیوانم کرده دیگه 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،