2777
2789
عنوان

شوهر فوضول

350 بازدید | 16 پست

حس میکنم زیادییی فوضول و سمجه کافیه من ی حرفی بزنم هزار تا سوال میپرسه تا فیها خالدونشو دربیاره بهش گفتم جاسوس موسادی؟

حالا اگه باهاش حرف نزنم اونم چیزی نمیگه 

از خودشو کاراشم هیچی تعریف نمیکنه 

ولی میخواد از همه چیز زندگی من و خانواده ام سر دربیاره 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جاسوس موساد😂😂😂😂

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

من اصلا شوهرمو در جریان مسایل خونوادم قرار نمیدم.مگه چیزای خیلی معمولی

دقیقا درست ترین کاره من خودم با اینکه شوهرم اصلا شخصیتی نداره که بخواد مثل سرکوفت بزنه بدن یا تیکه بندازه اصلا دوست ندارم بگم ولی خب اون هرچی تو خانوادش میشه ریز به ریز بهم میگه بعد اصلا فک کن من انقدر مراعات میکنم بابام همین که شوهرم رو میبینه میشینه براش تعریف میکنه اصلا  هر چی هم بهش میگ کارخودش رو میکنه وای اصلا بهش زنگم میزنه البته اینم بگم بابام از شوهرم کلا 19سال بزرگ تره ولی  همیشه یادت باشه از مشکلات و دعوا هانگی بهتره وقتی اون صحبت نمیکنه

آدمی مثل من که از سویی مشتاق و امیدوار و از سوی دیگر ترسیده و راه گم کرده و نمیداند باید چه بگوید و چکار کند؛ ناخنهایش را میجود و نمیداند کدامین ستاره را دنبال کند، آیا آرام است؟ربکا؛ دافنه دوموریه

بپرسه همه چیز رو که آدم جواب نمیده بعضی چیزها را باید پیچوند.بعدشم اون خیلی حرف نمیزنه چون شما خیلی ...

من بی ادبی میدونم زیادی تو زندگی بقیه سرک بکشم و ریز بشم.

میگم طرف خودش اگ بخواد میگه شاید ی چیزیو دوست نداشته باشه بگه