2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 81 پست
عزمزم نگران نباش مطمئنم این بچه زندگیتونو درست میکنه خدا هیچ کاری رو بی حکمت انجام‌نمیده

ممنون

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهشید بچه داره😐😐😐😐من فک کردم جمیل بچه داره 😆😆😆واای تگشم کردم بهش تبریک گفتم

اره دیگ مگ این اکانتش نمیشناسی خخخ ولش بزار جمیل هم حامله بشع

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

تنها بچه داره؟؟ مباااارکه بابا ایشالا به سلامتی 😍🥰♥️🌹 @tanhaye1402‍

🤣🤣🤣  بخدا خودمم وقتی تگ شدم  بخودم شک کردم فکر کردم منو میگه گفتم عه کی کجا  چرا بمن نگفتن بچه دارم 🤣🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

ن ن خخخخ مث رویا شدی دیشب

راس میگه خودمم  اشتبا متوجه شدم اولش  گفتم عه چه آسون باردار شدم   وای  پشتم چی میشه  وقت  زایمان 🤣🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

2790
2778
2791
2779
2792