2777
2789
عنوان

قد بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدانلود میتونم 175 کنم؟چون میگن قد فقط تا یه سنی رشد داره

اره برووالیبال

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

زیاد با ورزش های گروهی اوکی نیستممیتونم با بقیه کنار بیام؟

بارفیکس برو 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

داداش حالا کی گفته مجبورم با یه کوتوله ازدواج کنم😂😂برعکس وقتی میبینم یه پسر قدش از من کوتاه تره خی ...

😂😂😂😂عبضی

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

من در ۲۰سالگی دو سانت ودر ۳۶سالگی ۳سانت بلند شدم

عکسم تو تاپیک قدم هست

گروه تلگرام افزایش قد من👇

جهت تبادل نظر کسانی که خواهان افزایش قد هستند در هر سنی!

(متدهای افزایش قد 2025)

لینک گروهbolandha

کانال تلگرام افزایش قد من👇

متدهای افزایش قد مدرن

لینک

bolandghadshodan

کانال شامل مطالب علمی کتابهای افزایش قد وتجربیات اشخاص ایرانی وخارجی در بزرگسالی وسن رشد است