2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم نباید خوب باشی

100 بازدید | 6 پست

۲۷ سالمه و عقد هستم.۸ سال با همسرم عقد و دوست بودیم نذاشتم تا عروسی دست بهم بزنه.ارشد دارم کلی درس خوندم سرم ب کار خودم بوده اما نه خانوادم برام ارزش میذارن نه همسرم.

زن داداشم از من ۴ سال کوچیک تره و قبل عقدش رابطه کامل با داداشم داشته‌ و هیچ کدومشون هم درس نخوندن.اما ارزش و احترام هردوشون از ما بیشتره پیش خانوادم.

من همیشه خواستم مامان بابام ازم راضی باشن و همین باعث شده همونا همیشه هرچی خواستن بهم بگن

شدم یه ادم افسرده که روزام نمیگذره.

همسرم شرایط خونه گرفتن داره ولی نمیگیره میگه باید سربازیم تموم شه

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

والا فک نکنم درس خوندن یا رابطه به این مسئله ربط داشته باشه

شاید چیزای دیگس

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من به هرکی خوبی کردم بدی دیدم هیچکس جز خدا قدر شناس نیست یعنی طبیعت اینجوریه باید اینجوری باشه قانون دنیاس تاانسان فقط بخاطر خدا خوبی کنه و فقط به خدا تکیه کنه دل ببنده

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
والا فک نکنم درس خوندن یا رابطه به این مسئله ربط داشته باشهشاید چیزای دیگس

اینا چیزای کوچیکی هست که الان یادم افتاده.من هیچ وقت دور از خونه شب نخوابیدم ولی داداشم یواشکی میرفت مسافرت ب خانوادمم نمیگفت.اما همیشه ارزش اون از من بیشتر بوده

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️