2777
2789
عنوان

بی پولی

118 بازدید | 9 پست

خیلی حالم گرفته بود گفت بیام اینجا ببینم کسی راهی داره من تو خانواده متوسط به دنیا اومدم ۳ ساله مستاجر هستیم قبل از اینکه مستاجر باشیم وضع مالی بدی داشتیم الان بدتر شده و یک ماه دیگه تقریبا باید از این خونه بلند بشیم من به عنوان یک نوجوانان برنامه های زیادی دارم که باید براش کلاس زبان برم قبلا پول داشتیم میرفتم اما حالا شهریه گرون شده و پول نداریم واقعا دیگه خسته ام خیلی چیزها هست دلم می‌خواد انجام بدم نمی تونم در کنار این ها مامانم پیوند کلیه است و زندگی اش مشخص نیست که چقدر زنده میمونه هر موقعه ممکنه که کلیش پس بزنه پدرم کشاورزی آب نیست اصفهانیم که بی ابیه کلا خسته ام پول نداریم و نمی دونم چیکار کنم کسی راهی داره برای کار اینترنتی رفتم اما اعتماد کردن سخته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله حال مادرت هرچه سریع تر خوب بشه اگه میتونی یه کار نیمه وقت برو هزینه هات در بیاد گلم

مامانم به خاطر پیوندی که زده خیای سال پیش کلی بیماری داره و امکان عمل مجدد نداره کلیه اش هم کم کار شده فشار خون چربی مشکل قلب و کبد و کلی چیز دیگه داره درمان براش سخته قیمت ها هم بالاست پیوند کلیه ۱ تا دو میلیارد هست