2777
2789

جالبه برام!!یا مثلا یه دکار مریض بشه حالش بد بشه ببرنش بیمارستان بستریش کنن کنار بقیه مریضا 

ولی واقعا برام سواله یه دکتر وقتی خودش مریض شه چجوری ویزیت میشه توسط یه دکتر دیگه ؟لا به لای بقیه مریضا میشینه تو نوبت ؟یا نفر اخر که دیگه همه مریضا رفته باشن میاد ویزیت میشه؟

دکتر هم آدمه دیگه مریض میشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

شوهرخالم مریض بود بستری بود تو بیمارستان دیگه 

تازه هی غر میزدن که بیاین مواظبش باشین همراه بیاد

سهامدار بیمارستان بود

تو مطب هم بودم که پزشک اومده گفته مثلا متخصص اطفال هستم و میخواسته بره روانپزشک یا دانشجوهای پزشکی زیاد دیدم تو مطب دکترا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر هم آدمه دیگه مریض میشه

یه دفعه یه دکتری رفته بود توالت بعد همه میگفتن نه رفت از بیمارستان بیرون خلاصه بین علما اختلاف بود یه سری میگفتن رفته توالت بعد یکی گفت مگه دکترا هم دستشویی میرن

یه دفعه یه دکتری رفته بود توالت بعد همه میگفتن نه رفت از بیمارستان بیرون خلاصه بین علما اختلاف بود ی ...

😂😂😂😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه دفعه یه دکتری رفته بود توالت بعد همه میگفتن نه رفت از بیمارستان بیرون خلاصه بین علما اختلاف بود ی ...

😐🤣

منم بچگیم فکر میکردم معلمامون دستشویی نمیرن تو مدرسه ، وقتی فهمیدم اونام سرویس بهداشتی جدا دارن پشمام ریخته بود😐😂

میگفتم وای یعنی اونام میرن میشینن سر چاه 

کی آخه 

چجوری

عاشق خوابم 🦥💜