2821
2789
عنوان

جالبه 😂

104 بازدید | 11 پست

من دیشب با همسرم رفتم دو تا فلافل خوردیم شد۲۰۰

بعد اومدیم حساب کردیم ی وعده غذایی ۲۰۰در روز هم سه وعده میشه ۶۰۰تازه اگه غذا گوشت و .. باشه یک میلیون روزی فقط غذا میشه برا دو نفر 

در ماه ۳۰میلیون میشه غذا ،حالا اجاره خونه و قسط و .. هست 

بنظرت باید چقدر حقوق بگیرن والا خوب زرنگ هم هستن همین خوراک جور میکنم🤧🤧

من مامان میشم ☺️💪

من توی مدتی که خانه دار بودم متوجه شدم یه زندگی کاملا نرمال بدون هیچ ریخت و پاس در تهران دو نفر چهل میشه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من توی مدتی که خانه دار بودم متوجه شدم یه زندگی کاملا نرمال بدون هیچ ریخت و پاس در تهران دو نفر چهل ...

ما باید حداقل درآمد ۹۰باشه ک قسط رو هم جواب بدیم تازه اجاره خونه ۱۶

من مامان میشم ☺️💪

ما باید حداقل درآمد ۹۰باشه ک قسط رو هم جواب بدیم تازه اجاره خونه ۱۶

انشالله رزقتون زیاد

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

۳۰ روز روزی ۶۰۰ غذا نیشه ۱۸۰۰

۱۸ تومن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792