|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
موادلازم: تخم مرغ 3عدد شکر یک لیوان روغن مایع یک لیوان شیر یک لیوان آرد 3لیوان پودر کاکایو 3ق غ بکینگ پودر 1ق مرباخوری وانیل نصف ق چ مواد میانی سفیده تخم مرغ 2عدد پودر قند نصف لیوان پودر نارگیل یک ونیم لیوان برای سس روی کیک شکلات تخته ای 50 گرم خامه 50 گرم طرزتهیه ابتدا مواد میانی را آماده میکنیم،سفیده تخم مرغ ها را باهمزن میزنیم تا فرم بگیره،پودر قند پودر نارگیل راهم مخلوط میکنیم تا خمیری نرم بدست بیاید.از مواد خمیری توپ های کوچکی درست میکنیم وکنارمیگداریم.حالا فر را روی 180درجه روشن میکنیم.تخم مرغ و شکر و وانیل را باهمزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود،بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و یک دور میزنیم.آرد و ب پ و پودر کاکایو را سه مرتبه الک میکنیم،حالا به تناوب آرد و شیر را اضافه میکنیم.با مخلوط آرد شروع میکنیم و بعد شیر و مجددا آرد و دقیق شیرو مرحله آخر مخلوط آردو بالیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم.حالا نصف مایع کیک را در قالب میریزم و توپ های نارگیلی را آرام روی مایه کیک و بعد بقیه مایه کیک را روی توپ های نارگیلی میریزم ودر طبقه وسط فر به مدت 40تا 45 دقیقه قرار میدهیم.بعد ازاینکه کیک را از فر بیرون آوردیم،اجازه میدهیم تا 10دقیقه در قالب خنک شود و بعد جدا میکنیم.بعد از سرد شدن کیک، گاناش که مخلوط خامه و شکلات است را روی کیک میریزم. نوش جان
پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍