2777
2789
عنوان

پزشک لاشی 😔

725 بازدید | 30 پست

دوستان امروز رفته بودم بانک ملت واسه افتتاح حساب ، یه خانمی پیر امد گفت دخترم میشه این فرم واریز واسم پر کنی چشمام نمی بینه ، بعد سر صحبت باهام باز کرد گفت مجردی گفتم بله ، گفت من یه پسر دارم پزشکه 40 سالشه ، هر چی میگم زن بگیر نمیگیره ، به جاش به اندازه موهای سرش دوست دختر داره ، دخترها نمیذارن پسرم ازدواج کنه بعد تو دلم میگفتم فکر کن دخترها وقتی با پسر این خانم دوست میشن میگن وااای پزشک شکار کردم ولی غافل از اینکه یک مدت از دخترها استفاده میکنه بعدم میره سراغ بعدی ، اونها مفتی خودشون رو در اختیار پسر این خانم قرار نمیدن و پول خوبی ازش میگیرن ، خوب دیگه اوضاع اینجوری شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم یه دانشجوی پزشکی بود یعنی عکسشو فرستاد حالم بهم خورد انقدر زشت بود نتونستم بهش بگم زشته گفتم اعتماد به نفسش پایین میاد بعدش دیدم با ۷ نفر بعد من میحرفه دیگه ولش کردم و بلاک شد یه روز حرف زدم ۷ نسلشو تحقیق کردم

کاربری دست دونفره🙂

پزشک فاسد 

دخترای پولکی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀