2777
2789
عنوان

فلج بل

43 بازدید | 5 پست

سلام خانوما خوبید 

من مادرم سه روزه سمت راست صورتش بیحس شده

بردمش ی جا دکتر .گفت فلج بلِ .بهش دارو داده ولی هیچ تاثیری نداشته ..شما دور اطرافتون کسی همچین مشکلی داشته که داروی خاصی یا کار خاصی انجام داده باشه و واقعا تاثیر داشته باشه .تروخدا اگر میدونین بگید .دعاتون میکنم 

عزیزم حتمن یه دکتر اعصاب ببرید چون اگه شدتش زیاد باشه رو چشم و دهن تاثیر بد میزاره زود اقدام کنید انشاله که چیزی نشه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

من داشتم دقیقا نصف صورتم همینطوری بود 

دکتر برام دوتا امپول داد 

به فاصله یه هفته

دیگ مامانم حوله داغ میکرد میزاشت رو صورتم

باهام تمرین میکرد و منم سعی میکردم بخندم گونه امو تکون بدم و...

خوب شدم جای نگرانی نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت فلج ناقص شدم

تو چهرم زیاد مشخص نبود

ولی خودم از روی اینکه نمیتونستم با چشم چپم چشمک بزنم دیگه و هرچی هم که میخوردم تو دهنم تلخ مزه بودن و نمیتونستم زبونمو به سمت چپ پشت لبم نگه دارم فهمیدم

رفتم دکتر گفت نگران نباش چون ناقصه بعد یه مدت خوب میشه

که تقریبا ده روزی طول کشید خوب شه

چُم چی بگم🤷

من بعد زایمان اولم نمیدونم چرا فلج بل شده بودم خیلی خفیف بود.یعنی فقط خودم میفهمیدم.چشم درگیرم خشک شده بود،ی طرف زبونم بی حس بود،زبونمو نمیتونستم لوله کنم.درحالیکه قبلا میشد اینکارو انجام بدم.ی هفته ای خوب شد

ولی زن همسایه مون چندماه طول کشید ولی بالاخره کاملا خوب شد.