پروکاریوت مدیر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 14015 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 202 پست لطفا بگو امسال انتخاب رشته کردم از پیرا ها چیزی قبول میشم؟ 1404/07/07 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25332 حس میکنم شما احساساتی هستید و کمی غمگین بله حس میکنم بارداره جنسیتش؟خانم حی...امروز منو دید نظرش درباره من چیه؟پسرش حصوص میخونه یا پزشکی؟چیزی بین منو پسرش میشه؟بله درسته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15783 اها باز خوبه ولی کلا افسردم ،از اون افسردگی بهتر مبشم وتفریح هم میکنم ؟اعتماد به نفسم ضعیقه ،بنظرت ا ... @h_og
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 828 اها باز خوبه ولی کلا افسردم ،از اون افسردگی بهتر مبشم وتفریح هم میکنم ؟اعتماد به نفسم ضعیقه ،بنظرت ا ... بله حس کردم کمی افسرده باشید خوب میشد حس خوبی دارمحس میکنم ازدواج خوبی خواهید داشت
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25332 حس میکنم شما احساساتی هستید و کمی غمگین بله حس میکنم بارداره خانم حی...امروز منو دید نظرش درباره من چیه؟پسرش حصوص میخونه یا پزشکی؟چیزی بین منو پسرش میشه؟جنسیتش؟درسته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
dele_sangi عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 3446 بله حس کردم کمی افسرده باشید خوب میشد حس خوبی دارمحس میکنم ازدواج خوبی خواهید داشت عزیزم منم میشه بگی کی ازدواج میکنم اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15783 بله حس کردم کمی افسرده باشید خوب میشد حس خوبی دارمحس میکنم ازدواج خوبی خواهید داشت ازدواج خیلی ازم دوره اخه ، هنوز سنم کمه .دوست دارم فعلا حداقل با کسی دوست باشم 😂احساس کافی بودن یکنم ،حس میکنم خیلی ناکافیم ک کسی پیشنهاد نمیدهپس بنظرت کسی خوشش نمیاد ؟
آدینه1389 عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 6337 مشکی تو لباست داری؟ عزیزم دلم میشه لطفا جواب منم بدی ممنون میشم من با بهنام وارد رابطه میشم؟ 🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم
1313fatemeh عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 1977 بله حس کردم کمی افسرده باشید خوب میشد حس خوبی دارمحس میکنم ازدواج خوبی خواهید داشت منو عشقم به هم میرسیم ؟باز میایم تو رابطه باهم ؟ کی؟ حسش بهم چیه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25332 حس میکنم شما احساساتی هستید و کمی غمگین بله حس میکنم بارداره خانم حی...امروز منو دید نظرش درباره من چیه؟پسرش حصوص میخونه یا پزشکی؟چیزی بین منو پسرش میشه؟جنسیت بچه دخترخالم؟درسته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 828 خانم حی...امروز منو دید نظرش درباره من چیه؟پسرش حصوص میخونه یا پزشکی؟چیزی بین منو پسرش میشه؟جنسیتش؟د ... حقوق میخونه؟
dele_sangi عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 3446 حقوق میخونه؟ عزیزم منومیگی کی ازدواج میکنم وچی ازم حس مبکنیی اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐