2777
2789
عنوان

من زشتم 🥺

238 بازدید | 27 پست

اصلا احساس زیبایی نمیکنم دوست دارم بدنم اسکین بشه چون باسن و سینه من ژنتیکی خیلی بزرگ هست و متنفرم  مخصوصا از چشم های سیاهم ...و موهای سیاه کلاغی ...همه بدجوری به من نگاه می‌کنند...😭..بعد دکتر متخصص پوست میرم ۵ ماه از دوره درمانی مونده اصلا نمی‌دونم چیکار کنم تزریق کنم یا چی ...از دماغمم هم خوشم نمیاد زیاد بزرگ نیست با فرمش حال نمیکنم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیبا ترین فرم صورت چیه از نظرتون؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

من یکی با دماغمیکیم فرم صورتمیکیم شونه های پهنممشکل دارم

من با شکل اندامم ک گلابیه.

با رنگ موهام . کاش مشکی نبود. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

مو رو که میشه رنگ بزنیاندام هم با باشگاه درست میشه

پاهام، پر از خط هست. خط خطی هس پاهام.

پر از چین و چروک و چاله چوله هست صورتم.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز