2777
2789
عنوان

طلاق بدون مدرک

60 بازدید | 5 پست

بدون مدرک کسی اقدام کرده برا طلاق ؟

بهم میگن اگه مدرک نداشته باشی اول باید بری دادگاه تایید بشه بعد دادخواست ثبت میشه 

راهی هس بدون رفتن به دادگاه دادخواست ثبت بشه ؟

کی اینو گفته؟؟  

مگ اول مشاوره بخاد  ابجی من میخواسته درخواست بده میگه گفتن اول برو مساوره  باید پنج جلسه  ب مدت چهل روز بره   نامه ببره  درخواست بده اولا  قاۻی اینجا جدید شده

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

کی اینو گفته؟؟ مگ اول مشاوره بخاد ابجی من میخواسته درخواست بده میگه گفتن اول برو مساوره باید پنج ...

والا من امروز رفتم دفتر الکترونیک قضایی 

گفت عریضه بنویس بعدم دادخواست موقتی ثبت میشه برو دادگاه تا تایید بشه بعدم بیا تا ثبت بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من امروز رفتم دفتر الکترونیک قضایی گفت عریضه بنویس بعدم دادخواست موقتی ثبت میشه برو دادگاه تا ت ...

وا چ چیزاا اخه فکنم قانون هر شهرفرق داره 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

والا من امروز رفتم دفتر الکترونیک قضایی گفت عریضه بنویس بعدم دادخواست موقتی ثبت میشه برو دادگاه تا ت ...

من واسه طلاقم مدرک زیادی داشتم

من واسه طلاقم مدرک زیادی داشتم

خب شما مدرک داشتی 

من چون مدرک نداشتم اینجوری گفتن 

گفتن کسی ک مدرک نداره باید اول بره دادگاه 

برا همین میخواستم ببینم کسی بوده بدون مدرک نرفته باشه دادگاه