2777
2789
عنوان

گند زدم فک کنم 😐🤣🤣💔

84 بازدید | 5 پست

با پسری دارم آشنا میشم بعد بلاتکلیف بودم تو انتخابش..

بهش گفنم من نمیتونم تصمیم بگیرم

یهو تو پیام هاش گفت شاید بتونی از من بهتر پیدا کنی شایدم نتونی و ب بن بست بخوری‌..( البته اینو بگم پسره هم ظاهری هم اخلاقی و مالی واقعا عالیه ولی خودم حس میکنم به دلم نمیشینه )

بعد اون پیامش به من برخورد ، شروع کردم بهش از خواستگارام گفتم ، گفتم من بهتر از تو رو رد کردم و ....

بعد بهش گفتم : همه اینا رو گفتم برای که فکر نکنی چه کسی هستی 

اونم گفت: خودتو زیاد دست بالا نگیر اگه این خواستگارادو داشتی قطعا ازدواج میکردی

( من قبول دارم بد حرف زدم ، الانم پشیمونم ، ولی اونم خییییلی بد حرف زد. خواستگارای مند مسخره کرد و ‌... اخرشن گفت اگه داشتی ازدواج میکردی )

واقعا ناراحتم و حس بدی دارم

... چیکار کنم😂😂😂😂😐😐گند زدم فک کنم

تقصیر خودت بوده 

پسرا مریضن ، مگه نمیدونی ؟

اصلا جلوشون نباید جوری رفتار کنی که انگار ضعف داری یا شک داری چیکار باید بکنی

یا میخوای باهاش تو رابطه باشی یا نه ، اینکه بهش بگی نمیتونم تصمیم بگیرم ، خب اونم اگه ناشی باشه همینجوری جوابتو میده دیگه انتظار داشتی چی بگه

با پسرا نباید کل کل کرد 

مخصوصا این پسر بچه ها ، لوسن ، نمیخوان کم بیارن 

به جای اینکه مرد باشن ، حمایتگر و تلاشگر و با جسارت باشن ، به جای اینکه برگردن بگن عزیزم من قطعا جوری کنارت خواهم بود که از تصمیمی که گرفتی مطمئن و دلگرم بشی ، برمیگردن میگن بهتر از من گیرت نمیاد ! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تقصیر خودت بوده پسرا مریضن ، مگه نمیدونی ؟اصلا جلوشون نباید جوری رفتار کنی که انگار ضعف داری یا شک د ...

تقصیر من بوده میدونی چرا

چون انتخابم یه مرد نبوده

ب قول شما یه پسربچه بوده ، که بجای اینکه به قول شما منو آروم کنه و بگه درکت میکنم هر تصمیمی بگیری هر زمانی بخوای بهت میدم، ولی اینجوری نبود 🥲