2777
2789
عنوان

تجربی دهم

78 بازدید | 9 پست

من استرس اینو دارم که باید کلاس تقویتی برم درس های خودم رو هم بخونم روشمم  اینطوره که هرروز معلم درسی رو داد اونروز میخونم کلاس تقویتی تخصصی هارو میرمکلاس زبان میرم تا ۲ هم مدرسه چطور. میرسم به نظرتوننن میرسم ایا خیلی استرس دارم مامانم هم میگه شب و روز نباید بخوابی بیشتر استرس میگیرم

مثلا مشاور گفت درس هایی که نخوندی میتونی ‌پنج شنبه بخونی جمعه استراحت کنی اینو به مامانم گفتم گفت گوه خورده میگفتی استراحت چی

خواهشا از همین الان با مادرتون درمورد اینجور مسائل صحبت کنید الان شاید احساس نکنی سالهای اینده حتی بعد از درست هم بخاطر این کنترلی گریش توی دردسر بدی میوفتی،الان اول راهی دهم اول راهه اگر قرار باشه انقد ب خودت فشار بیاری سالهای دوم و سوم ک مهم ترین سالها هستن خسته میشی و عملکردت افت میکنه انقد سخت نگیرید

اشتباه کردی از الان اینقدر کلاس نوشتی اصلا وقتی برا درس خوندن نمیمونه🤷‍♀️

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشتباه کردی از الان اینقدر کلاس نوشتی اصلا وقتی برا درس خوندن نمیمونه🤷‍♀️

یعنی تقویتی نرم کلاس زبانم رو که همیشه میرم تقویتی هم مه باید برم نمیدونم چکار کنم 

خواهشا از همین الان با مادرتون درمورد اینجور مسائل صحبت کنید الان شاید احساس نکنی سالهای اینده حتی ب ...

به نظرت چطور بخونم که سال دثم و سوم خسته نشم افت تحصیلی هم سال اول نکنم

مثلا میشینم درس بخونم استرس وقت و کلاس ها میگیرم نمیتونم بخونم عرق سردی میکنم و دلد درد

خب عزیزم قشنگ مشخصه فشارهای خانواده و حتی خودت باعث شده ک حجم زیادی از استرس رو تحمل کنی،این هم بتعث میشه جسمت داݝون بشه چون استرس نابودت میکنه هم باعث میشه روحیتو ببازی هم اینکه پس فردا سر جلسه کنکور هزارتا مشکل از جمله استفراغو دسشویی مکرر برات پیش بیاد از استرس،اول از همه استرستو کنترل کن دوما با ی مشاور درست حسابی مشوزت کن مشاوری ک نخاد بگه همش درس بخون بهش بگو من ب استراحتم احتیاج دارم اونم از سال دهم

به نظرت چطور بخونم که سال دثم و سوم خسته نشم افت تحصیلی هم سال اول نکنم

از تجربی خیلی اطلاعی ندارم ولی درساتو پیش خوان کن ب معلم اکتفا نکن وقتی امدی خونه علاوه بر خوندن اون درسی ک تدریس شده جاهایی ک حل کردنیه باز بزن فیلم اموزشی ببین،درسایی مثل ریاضی و فیزیک رو میتونی تقویتی بری ولی ن فشرده،اگر دوست داشتی از همین الان سعی کن با تست اشنا شی نه فشرده باز فقط جهت اشنایی کار تو از تابستون دهم شروع میشه،باز روی تخصصیا بیشتر کار کن تا عمومیا چون دهم نهایی و تاثیر معدل نیست و توی کنکور تاثیری نداره فقط توی کارنامت تاثیر داره

خب من میخوام قبل امتحانا کلاس تقویتی برم بیشتر روی کتابا خودم و کتابایی مثل خیلی سبز و تستاش کارکنم ازمون های گزینه دو هم میرم اما تابستون کلاس کنکور و تقویتی فشرده و چی میرم خوبه بنظرتون نمیدونم راستی تجربی ام