2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین طبق تجربه خواهرم میگم کریر اصلاً به دردش نخورد چون وقتی بچه میومد توش وزنش خیلی زیاد می‌شد خواهرم نمی‌تونست بلندش کنه کالسکه خیلی استفاده‌اش نشد چون از این آدمایی بود که دوست داشت بچه دائم بغلش باشه و خب خیلی هم پیاده‌روی نداشت بیشتر با ماشین اینور اونور می‌رفتن به خاطر همین کالسکه هم به دردش نخورد طبق نظر و تجربیات دکترا هم که میگن نباید از روروک استفاده بکنید برای بچه به ستون فقراتش و اینا آسیب می‌زنه به همین دلیل زیاد استفاده نکرد نه برای بچه اولش نه برای بچه دومش... وان حمام و لگن حمام و لگن رخت چرک و اینام اصلاً به دردش نخورد عملا خودش می‌گفت خرید اضافه بوده... لباس سایز صفرم در حد ۱۰ دست گرفته بود که کلاً دو سه تا دستشو تونست استفاده بکنه بیشترشو نتونست استفاده بکنه همش موند

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خب چیزای لازمتخت کودک با عروسک داخلش تزئین کن😍😍و چیزایی که لازمه

عروسک و لباس خریدم چندتا ولی انقدر وسیله های مختلف هست نمیدونم باید چی بخرم واقعا شیشه شیر و اینا یا مثلا کریر و اینجور چیزا

ببین طبق تجربه خواهرم میگم کریر اصلاً به دردش نخورد چون وقتی بچه میومد توش وزنش خیلی زیاد می‌شد خواه ...

مرسی عزیزم من پیاده ام فک کنم کالسکه لازم باشه برام

یه دستگاه هایی هست برای خواب کودک و شیشه شورای مخصوص و اینجور چیزا چی؟استفاده کردن؟

خب نمیدونم چی واجبه🥲هیچکس رو ندارم خودن و نمیخ ام از خانواده شوهرم بپرسم تا حالا اصلا سیسمونی ندیدم ...

بزن تو نت

از کجایی مگه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم