2777
2789
عنوان

میخوام با منطق ازدواج کنم

171 بازدید | 22 پست

۱۸ سالمه درسته که سنم کمه ولی خببب خیلی تجربه ها کسب کردم تا اینجای زندگیم

من هشت ماه با یکی بودم و کات کردیم به دلایلی

خیلی رابطه ی خوبی داشتیم 

خلاصه من با یکی دیگه اوکی شدم به مدت سه ماه تحقیرم میکرد مشروب میخورد و اینکه مثلا من جواب یکی میدادم به عنوان احترام هم فحش به من میداد که تو هولی😑

خلاصه ما بهم زدیم ولی ادم اولی اومد 

خیلی معمولی تره از نظر ظاهر ولی جونشم برام میده خیلی دوسم داره

اون که تحقیر میکرد خیلی خوشگل بود ولی چه فایده

برا ازدواج میخام قبولش کنم همون اولیو اونقد حسم مثل اول شدید نیست ولی میدونم خوشبخت میشم باش

و حس باز بوجود میاد

کسایی بودن که شرایط من و داشته باشن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منطقی که توصیق کردی دقیقا کجاش بود؟چی داره چیکارس؟خانواده ش کین؟درضمن بگو خانوادهاتون حرف بزنن

چون مثل روز اول عاشقش نیستم فاصله بوده یه مدت بینمون بوده

خانوادش خوبن فامیل دوریم

قراره یه شب بریم بیرون جهت اشنایی

یکم صبر کن بزرگتر شی 

کلا سلیقه و علایقت ممکنه تغییر کنه 

هرچی میگذره بنظرم ادم با درک تر میشه معیاراش تغییر میکنه پخته تر میشه . 

درکل عجله نداشته باش. 

ازدواج فقط یه سری فانتزی ها و عاشقانه های تو زندگی نیست کلی مسئولیت و بالا و پایین داره. 

منم 18 سالمه مخالف ازدواج هم نیستم ولی واسه یه تصمیم به این مهمی که بحث یه عمر زندگیه حس میکنم به وقت و آگاهی و بلوغ فکری بیشتری نیازه. 

چون مثل روز اول عاشقش نیستم فاصله بوده یه مدت بینمون بودهخانوادش خوبن فامیل دوریمقراره یه شب بریم بی ...

خب برید بیرون جهت اشنایی خانواده شم بیاره خانواده تم ببر

ببین چی داره چیکارمیخواد کنه

منطق اینکه برای ازدواج چندسال بعدتو ببینی مثلا اینجوری،خودت چی داری و اون چی داره و جفتتون از زندگی چی میخواید

ببین نگاه کن ببین عقل و منطقت میگه با کدوم خوشبخت‌تر میشی کدوم آدم درست‌تریه خانواده درستتری داره خودش آدم باشخصیت‌تریه به قیافه خیلی توجه نکن واقعاً

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خب برید بیرون جهت اشنایی خانواده شم بیاره خانواده تم ببرببین چی داره چیکارمیخواد کنهمنطق اینکه برای ...

اون شاغله یه روز کار یه روز خونه حقوقش زیاد نیست در حد ۱۶ 

قراره مکانیکی هم داشته باشه در کنار کارش

منم خانه داری کنم 

ببین نگاه کن ببین عقل و منطقت میگه با کدوم خوشبخت‌تر میشی کدوم آدم درست‌تریه خانواده درستتری داره خو ...

دقیقا معمولی باشه ولی مرد باشه  واقعا بخواد منو

اون شاغله یه روز کار یه روز خونه حقوقش زیاد نیست در حد ۱۶ قراره مکانیکی هم داشته باشه در کنار کارشمن ...

خب برید همو ببینید دیگه 

بعد ببینید خانواده ها چی میگن

من نمیدونم والت