2777
2789
عنوان

گرفتن اب گوجه با ابمیوه گیر خانگی

159 بازدید | 13 پست

سلام دوستان یه سبد گوجه دارم میترسم خراب شه میخام ابشو بگیرم یکم رب درست کنم😅

با ابمیوه گیر خانگی ک اب هویج میگیریم میشه اب گوجه رو هم گرفت؟؟

آب گ‌وجه رو کسی نمیگیره باید پورش کنی 😓

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوجه رو میکس کن بعد سرخ کن عالی میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

گوجه رو خام فریز نکنی 

چون سم آزاد می‌کنه ...

بزار تو پارچ که شیرموز درست می‌کنی 

بشور

تکه تکه کن

پوره ش کن 

بزار روی گاز

کمی نمک بزن 

آبش که گرفته شد 

بزار سرد بشه 

بسته بندی کن بزار فریزر 

برا خورشت و املت و.....

عالی و عطر و طعم تازه داره

یه سبد چیزی نیست من دقیق بلد نیست من مادرشوهرم ۱۰۰ کیلو گوجه رو چهارقاچ میکرد میریخت تو دبه یه روز بمونه بعد از ابکش رد میکرد بعد میذاشت برای پخت... تو ابمیوه گیری ابش در میاد پورش میمونه تو تفاله گیرش از یه سبد اینطوری شاید یه قاشق رب در بیاد

ته گوجه رو با چاقو برش بزن بنداز آبجوش بعد پوستش راحت کنده میشه بعد پوره کن بزار یه مقدار رو گاز آبش کشیده بشه بعد بزار فریزر

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آب گ‌وجه رو کسی نمیگیره باید پورش کنی 😓

خوب پوره که با غذا ساز میشه یه سری درست کردم پختم گذاشتم فریزر برای املت اینا ولی هم هسته توش میمونه هم پوست مثل رب رنگدهی نداره

خوب پوره که با غذا ساز میشه یه سری درست کردم پختم گذاشتم فریزر برای املت اینا ولی هم هسته توش میمونه ...

بهد از پوره کرده از ابکش یا صافی رد کن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ته گوجه رو با چاقو برش بزن بنداز آبجوش بعد پوستش راحت کنده میشه بعد پوره کن بزار یه مقدار رو گاز آبش ...

اینکارو کردم قبلا با غذاساز پوره کردم پختم و فریزر چند بسته دارم برای املت استفاده میکنم ولی خاستم اینارو مثل رب درست کنم😅

2790
2778
2791
2779
2792