2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 120 پست
من فکر میکنم اگه مردی دوست داشته باشه خیانت نمیکنه بهت نمی‌دونم والا اما خییییلی عقده ای شدم خیلی کم ...

شرایط سختی داری درکت میکنم منم خیانت دیدم با این تفاوت ج...ی رو داشتیم😰

سلامتی و خوشبختی دخترم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایط سختی داری درکت میکنم منم خیانت دیدم با این تفاوت ج...ی رو داشتیم😰

🥲🥲🥲 من حتی میرم بهش نزدیک میشم که بغلش کنم فقط انقد سرد برخورد می‌کنه از کارم پشیمون میشم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

فامیل هستین؟ پدر و مادرش کمکت میکنن؟

اره فامیل نزدیک 

پدر مادرش چه کاری از دستشون برمیاد وقتی دل پسرشون بامن نیس

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

🥲🥲🥲 من حتی میرم بهش نزدیک میشم که بغلش کنم فقط انقد سرد برخورد می‌کنه از کارم پشیمون میشم

نه من نمیرفتم شوهرم میاومد یکم سیاست زمانه داشته باش خودش بیاد سمتت

سلامتی و خوشبختی دخترم
نه من نمیرفتم شوهرم میاومد یکم سیاست زمانه داشته باش خودش بیاد سمتت

چکار کنم مثلا 

اصلا هیچ جذابیتی براش ندارم به قول خودش

نه از هیکلم خوشش میاد نه از قیافم درحالیکه زشت نیستم قیافم معمولی روبه خوبه و با آرایش خوشگل میشم 

هیکلمم خییییلی عادیه باسن و سینه ندارم 😐

وقتی دوسم نداره و جذابیت ندارم براش چجوری جذبش کنم باید یکی از اینا باشه یا دوسم داشته باشه یا جذاب باشم 

اره فامیل نزدیک پدر مادرش چه کاری از دستشون برمیاد وقتی دل پسرشون بامن نیس

خیلی کمک میتونن بکنن بشینه سر خونه و زندگیش از تو شاید نترسه ولی از خانوادش حتما 

اونها بهترین گذینه هستن که سرعقل بیارنش حتی در مورد من مادرشوهرم فقط تونست کمکم کنه تنهایی نمیتونستم

سلامتی و خوشبختی دخترم
خیلی کمک میتونن بکنن بشینه سر خونه و زندگیش از تو شاید نترسه ولی از خانوادش حتما اونها بهترین گذینه ...

از خانوادش نمیترسه اصلا 

اونا ام همیشه پشت منن خانوادش اما فایده ای نداره 

حتی شایدم بخاطر نصیحتای اونا باشه که منو از خونه نمینذازه بیرون

چکار کنم مثلا اصلا هیچ جذابیتی براش ندارم به قول خودشنه از هیکلم خوشش میاد نه از قیافم درحالیکه زشت ...

انرژی منفی نداشته باش حتما جذاب بودی که باهات ازدواج کرده. یه جایی یه چیزی شده بهش 

اینجا نمیشه زیاد گفت فقط میتونم بگم بخودت برس و فانتزی اگه داره پیدا کن

سلامتی و خوشبختی دخترم
از خانوادش نمیترسه اصلا اونا ام همیشه پشت منن خانوادش اما فایده ای نداره حتی شایدم بخاطر نصیحتای اون ...

پس بازم بیشتر تلاش کنن میتونن برگردونن سر خونه و زندگیش

سلامتی و خوشبختی دخترم
انرژی منفی نداشته باش حتما جذاب بودی که باهات ازدواج کرده. یه جایی یه چیزی شده بهش اینجا نمیشه زیاد ...

میدونی چیه اون اصلا بامن خوش نیست از لحاظ جنسی میفهمی چی میگم؟ اون قبل ازدواج بامن بخاطر درس رفته بود اروپا 

دوسه سال اونجا بود مطمنم با هزارتا دختر و زن اروپایی رابطه داشته چون تو دانشگاه شون ی عکسی گرفته بود یه دختر خیلی خوشگل و خوش هیکل و سفید کلا بگم یه حوری بهشتی دست گذاشته بود رو شونه اش این عکسو من دو سال بعد عروسیمون دیدم و قهر کردم رفتم خونه بابام 

عکسه تو یه پوشه قدیمی از گوشیش بود انگار یادش رفته بود. حذف کنه 

حالا فکر میکنم از بس با اون درو دافا رابطه داشته از من لذت کافی رو نمیبره من یه زن خییییلی عادی هستم که هیچ جذابیتی ندارم نه سینه دارم نه باسن اندام تناسلیمم ک داغونه زشته و تیره و ....

اصلا اون دختره رو که دیدم خییییلی خودمو باختم 

پارسالم ک بهم خیانت کرد دقیقا رفته بود با ی زن خوش هیکل باس ن گنده و سفیدو.....

حس میکنم بخاطر همین مقایسه ای که تو ذهنش می‌کنه از من خوشش نمیاد 

ازدواجمونم انگار زوری بود من میخواستم اون همون روزای اول پشیمون شد همش به اصرار من موند 

خدا لعنتش کنه اینجوری جوانی منو نابود کرد 

تازه من مشکل بوی بد دهانم دارم که هیچ جوره درمان نمیشه همش باید خوشبو کننده دهنم باشه 

اونم خسته شده از این موضوع آخرین باری که بوسم کرد سه چهار سال پیش بوده

پس بازم بیشتر تلاش کنن میتونن برگردونن سر خونه و زندگیش

سر خونه زندگیمونه و جایی نرفته منتهی دلش باهام نیست میلی به رابطه باهام نداره سر هر چیز کوچیکی دعوا راه میندازه و میگه برو خونه بابات فقط بخاطر بچه نگهت داشتم

قبلا یبار تا پای طلاق رفتیم می‌دونم چقد سخته دیگه ازین غلظا نمیکنم 

و امروز یکم مشکوک بود فکر میکنم باز داره خیانت میکنه

میدونی چیه اون اصلا بامن خوش نیست از لحاظ جنسی میفهمی چی میگم؟ اون قبل ازدواج بامن بخاطر درس رفته بو ...

عزیزم با پیشرفت علم پزشکی و ریبایی همه این مشکلاتت قابل حل هستش

سلامتی و خوشبختی دخترم
سر خونه زندگیمونه و جایی نرفته منتهی دلش باهام نیست میلی به رابطه باهام نداره سر هر چیز کوچیکی دعوا ...

منظور از خونه و زندگی یعنی دلگرم خانواده خودش شدن یعنی برگرده به آغوش خانوادش 

سلامتی و خوشبختی دخترم
میدونی من بیشتر از چی حرص میخورم نمی‌دونم این افکارم بچگانس یا نهاما شوهر من هم پولداره هم ماشین مدل ...

جدا نشدن بهتره . منم شرایط جدا شدن رو ندارم 

شوهر من جالب اینه می‌ره با زنای پایینتر از من . ازنظر قیافه تیپ و سن بالاتر . یعنی آدما دوزاری و داغون. چون اگر طرف عالی بود باشوهر من دوست نمیشد. آدما بی لول