2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 120 پست
تو دوسش داری نمیتونی دل بکنیشایدم ترومای کودکی داری شاید طرحواره نقص و شرم داریعزت نفست چطوره معمولا ...

عزت نفسو من فقط برای شوهرم ناپود کردم وگرنه اگه کسی دیگه بهم کوچکترین بی احترامی کنه هم جوابشو میدم به بدترین شکل هم میرمو پشت سرمو نگاه نمیکنم

این عشق لعنتی منو انقد خوار کرده

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

چکار کنم

احترام زیادی هاری میاره محبت زیادی خواری

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی دیگه بهش محبت نکنم

زیاد ک باشی زیادی میشی فکر می‌کنه گدایی محبت میکنی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

زیاد ک باشی زیادی میشی فکر می‌کنه گدایی محبت میکنی

اگه بهش محل نزارم درجا میاد میگه ای داد بیداد توام دیگه منو دوس نداری حقم داری 

بزار بچه بزرگتر شه طلاق میگیریم نترس آزاد میشی 

خب من چه خاکی تو سرم بریزم 😭😭

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

اگه بهش محل نزارم درجا میاد میگه ای داد بیداد توام دیگه منو دوس نداری حقم داری بزار بچه بزرگتر شه طل ...

کلا ن اینکه نری جوری بشه اونم بیاد و بخواد 

عزت نفسو من فقط برای شوهرم ناپود کردم وگرنه اگه کسی دیگه بهم کوچکترین بی احترامی کنه هم جوابشو میدم ...

ببخشید اینو میگم ولی این عشق نیست اسمش

عشق باید با احترام محبت توجه همراه باشه.. ـ

کودک درونت ترسیده ترک بشه بی ارزش بشه.. 

تو عاشق همسرت نیستی تو میترسی ترد بشی و پشت این ترس عزت نفس پایین هست🥲ببخشید رک میگم اخه من روانشناسی خوندم

عزت نفست ترمیم کن درست میشه قشنگم. حتی دیگ بهش احتیاج نداری تو همه چیز درون خودت داری کافیه یه مدت به خودم عشق احترام و توجه بدی

زیبایی زندگی بستگی به چشات داره 😍🧡

۱۵

من شاید اگه دخترم به این سن یا یکم بیشتر برسه جدا بشم برم 

الان تقریبا ۲۳ سالمه زمستون ۲۳ سالم میشه

دخترمم سه سالشه 

تا اون موقع درسته بیشتر عمر و جوانیم می‌ره اما خیلیارو دیدم تو سن بالا جدا شدن و ازدواج کردن 

من عقده ای شدم عقده محبت دارم 

میرم دنبال مردی میگردم که عاشقم باشه 

ببخشید اینو میگم ولی این عشق نیست اسمشعشق باید با احترام محبت توجه همراه باشه.. ـکودک درونت ترسیده ت ...

خب آخه وقتی نگاش میکنم دلم براش ضعف می‌ره چی؟ 

حتی عادی ترین حرکاتش برای من جذاب ترینه چی؟؟؟ 

وقتی می‌خوابه یه ساعت فقط بهش زل میزنم اینا چی

من می‌دونم ک عاشقشم 

ده ساله ک عاشقشم 

من اگه حسم الکی بود یا وابستگی بود هرگز نمی‌تونستم تحمل کنم دوریشو اما یکسال تمام قهر کردم قصدم طلاق بود شبو روز دلم خون بود براش عکساشو می‌دیدم خون گریه میکردم هرجا میدیدمش دلم براش پر میزد اما میگفتم فایده نداره رابطه ما درست بشو نیست اما بعد یکسال که رفتیم جدا بشیم تو محضر وقتی اصرار کرد برگردم نتونستم مقاومت کنم آشتی کردم که کاش نمی‌کردم درد عشقشو از دور تحمل میکردم بهتر این بود

خب آخه وقتی نگاش میکنم دلم براش ضعف می‌ره چی؟ حتی عادی ترین حرکاتش برای من جذاب ترینه چی؟؟؟ وقتی می‌ ...

خبر خوب اینکه: تو اینطور روابط معمولا هر دو همو دوست دارند.. وقتی برات جاذبه دارع اونم قطعا همین حسو داره دلیلشم اینه ک قبلا ازت خواسته برگردی.. نمیتونست یه نفر دیگرو انتخاب کنه؟؟ قطعا آره ولی انتخابش تو بودی بهت علاقه داشت که گفت بمون

ولی حقیقت اینه.. شما فرصت نفس کشیدن بهش نمیدی

فرصت نمیدی بفهمه دورش چی میگذره.. دلش تنگ میشه یا ن.. بفهمه کجای زندگیش قرار داری. 

خانوم ها نباید چسبده باشن این باعث سردی مرد میشه از قدیم گفتن زن ناز مرد نیاز..  اون باید بیشتر اشتیاق داشته باشه..  اینکه به رو ظاهری شروع کنی بهش بیمحلی کنی کاریو درست نمیکنه باید از درون خودت ترمیم کنی و تلاش کنی مقدار وابستگیت کم کنی.. ن فقد ظاهرت،بلکه باطنت هم باید تغییر کنه

باید بتونی احساس خودت مدیریت کنی یه وقتایی تنها بمونی  تمرین کنی بدون اون بهت خوش بگذره 

احساس ارزشمندی تو بالا ببری

شروع کنی به جای دادن عشق و توجه زیادی به خودت عشق بدی 

ارامشت قبل اینکه تو وجود اون جست و جو کنی توی وجود خودت پیداش کنی

قانون جهان هستی اینطوریه که به هرررچی وابسته باشی ازت میگیرش نه برای اینکه باهات دشمنی داره بخاطر اینکه یاد بگیری هیچ چیز این دنیا متعلق به تو نیست یه روزی باید همه چیز رها کنی بری

زیبایی زندگی بستگی به چشات داره 😍🧡

همشون همینن عزیزم خیلی سخته فدات شم

من فکر میکنم اگه مردی دوست داشته باشه خیانت نمیکنه بهت 

نمی‌دونم والا اما خییییلی عقده ای شدم خیلی کمبود محبت شدی دارم کمیود عاطفی حتی رابطه ج 

دیگه داره یادم میره که یه زنم😭

از ۱۳ سالگی عاشقش بودی؟؟؟ بچه بودی

اره فامیلیم 

دیگه حساب کن از اون موقع طول کشیده تا الان پس الکی نیس

خبر خوب اینکه: تو اینطور روابط معمولا هر دو همو دوست دارند.. وقتی برات جاذبه دارع اونم قطعا همین حسو ...

درسته عزیزم همه حرفات 

سعی خودمو میکنم

میتونی اینجا گاهی اوقات باهم حرف بزنیم و بهم کمک کنی؟