2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 120 پست
بمیرم برات میدونی چقد داره بهت سخت میگذره من شوهرم ادعا دوستداشتنش میاد ولی خیانت. کرد. موقع بارداری ...

بمیرم برا دلت 🥲💔 واقعا خییییلی سخت بوده برات کاری که کردی

منم وقتی که باردار بودم متوجه شدم اولین بار 😭😭😭 میخواستم سقط کنم دلم نیومد الانم دیوونه بچمم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممکنه مردا بعد مدتی پشیمون بشن برگردن سمت زن خودشون؟🥲

آره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بمیرم برا دلت 🥲💔 واقعا خییییلی سخت بوده برات کاری که کردیمنم وقتی که باردار بودم متوجه شدم اولین ب ...

من یه دختر دارم 

با دل و ارزویی دومی رو باردار شدم. دخترم چقد التماس کرد برام نی نی بیار. ولی با کندی ک شوهرم زد نتونستم خودمو بیشتر از این پاسوز کنم. گفتم حداقل یکی باشه 

آره

شوهر من هیچ حسی بهم نداره هیچی بارها اعتراف کرده 

روز به روزم داره بدتر میشه اصلا بهم دستم نمیزنه 

من میرم بهش محبت میکنم بوسش میکنم نوازشش میکنم مسخرم می‌کنه و یبارم نشده اون منو بوس کنه اصلا 

با این حال من انقد احمقم امید دارم برگرده

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من یه دختر دارم با دل و ارزویی دومی رو باردار شدم. دخترم چقد التماس کرد برام نی نی بیار. ولی با کندی ...

میدونی من بیشتر از چی حرص میخورم نمی‌دونم این افکارم بچگانس یا نه

اما شوهر من هم پولداره هم ماشین مدل بالا داره هم خوشتیپ و خوش قیافس حتی دخترای بیست سال ازش کوچیکتر باهاش دوست میشن 

و مطمنم طلاق بگیرم یه روز بعد من هزارتا بهتر از من باهاش اوکی میشن درجا زن میگیره اونی که خودش دلش میخواد و خوشبخت میشه و اون زنه میاد میشینه تو خونه من و امکانات من😭😭😭منو بچمم آواره میشیم برا یه قرون پول باید منت بقیه رو بکشیم 

اگه شوهرم ظاهر زندگیش خوب نبود بخدا جدا میشدم 

شوهر من هیچ حسی بهم نداره هیچی بارها اعتراف کرده روز به روزم داره بدتر میشه اصلا بهم دستم نمیزنه من ...

نمیشه قاطع گفت ولی چندان بعید نیس که بیاد و درست بشه سر به راه بشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نمیشه قاطع گفت ولی چندان بعید نیس که بیاد و درست بشه سر به راه بشه

خب شما که میگی مشاوره بلدی برادرانه راهنمایی کن منو 

چکار کنم که دردی ک میکشم کمتر بشه خودم هزارتا راه تو سرم هست اما احمقم باز میشینم گریه میکنم و زندگی برام زهر ماره

دقیقا منم شرایط تورو داشتم

الان دخترت چند سالشه؟