2777
2789

دوستان عزیز اول اینکه بگم یکساله دارو میخورم ولی دکتر گفته خودت هم باید به خودت کمک کنی.

وسواسم به این شکله که نیاز به قطعیت دارم راجب همه چی باید صد درصد مطمعن بشم. مثلا بعضی حرف های مادرم یا خواهرم رو واسه اینکه از جملاتشون مطمعن بشم بهشون میگم تکرار کنن حرفشون رو. یا مثلا کشوی کمدم باز میشه یا یکی از لوازم آرایشم جابجا میشه باید بپرسم از همه مطمعن شم کار کی بوده یا به خواهرم پالتو دادم پارسال ازش میپرسم من بهت داده بودم ؟ اونم میگه اره و باید مطمعن شم هنوز دارش و حتی صداش رو ضبط میکنم که گفته هنوز دارش. یا مثلا خونه خواهرم بودیم اول کفت ترشی نداریم بعد گفت دارم سه بار ازش پرسیدم که ببینم چرا اولش گفت نداریم بعد طفلی گفت حواسم نبود بخدا دورم شلوغ بود.

دارم از این وسواس که روزی چند تا به مدل های مختلف پیش میاد روااااانی میشم . بدترین وسواس اینه بقران. توروخدا بگید چیکار کنم. ذهنم به چیزای مسخره و بی اهمیت قفل میشه و ول نمیکنه همش  باید از دیگران بپرسم یا تحلیل کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک قدم از فکرت بیا عقب و اهمیت نده فقط چند روز اولش اگه بتونی اهمیت ندی عااالی میشی و بی اهمیت میشه بگو مثل چند سال گذشته میخوام بشم مگه اینطور بودم نه زندگیمم خوب بود ایناهم از وسواسمه و واسم مهم نیست.

بیخیال باش و سرتو گرم کن برو سرکار جایی

وسواس فکری و عملی بهترین راهش بیخیالی هس

گفت نپرس باهاش مقابله کن . هر سوالی خواستی بپرسی ایست بگو و انجام نده و کلی توضیحات عالی دیگه.

در مورد هدونیزم هم ازش بپرس. بهت مگه چیکار کنی. اون فعالیت این رفتارهای رتبه کم‌می کنه. 

روانشناس

سه تا غیر حضوری تلفنی داشتم. خیلی مسخره بودم هیچی بلد نبودن. فعلا با چت جی پی تی مشاوره دارم عاااالی ...

اسی منم متاسفانه اینارو دارم.. 200بار میگم 200بار میپرسم.. میرم دستشویی تمام مراحل رو توضیح میدم به خودم نکنه نشستم؟از دستشویی میام میشینم داغ میشم میگم نکنه ادرار ...وای بگم دیونه میشی

اسی منم متاسفانه اینارو دارم.. 200بار میگم 200بار میپرسم.. میرم دستشویی تمام مراحل رو توضیح میدم به ...

من اینکه از دیگران همش باید بپرسم اگر نپرسم اظطراب شدید میگیرم . ولی باید‌نپرسیماظطراب رو تحمل کنیم تا زنجیره قطع بشه. من ۲۸ سالمه مجرد شما چی ؟

یک قدم از فکرت بیا عقب و اهمیت نده فقط چند روز اولش اگه بتونی اهمیت ندی عااالی میشی و بی اهمیت میشه ...

مرسی عزیزم راهکارت عالی بود . باید انجام بدم با اینکه سخته برای آدم وسواسی