2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم گوشه چمدونت کز میکنم با خودت ببر

ایکس ری میگیرتت اینجوری میشی😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

آره واقعا، دیگه مثل قدیمم نیست که لنگ دیگری باشیم مثلا میشه با همین یوتوب تمام راه‌هاشو پیدا کرد...

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.

چقد گشتی اینو پیدا کردیخدایا🤣🤣

تو گوشیم داشتمش😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|