2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

197 بازدید | 19 پست

سلام خانمها دخترم کلاس دومه خوراکی همه رو براش آماده کردم یادم رفت بزارم تو کیفش البته بهش پول دادم برای خودش خوراکی بخره میترسم سیر نشه بطری آبم براش یاد کردم الان عذاب وجدان دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم اتفاق افتاد آژانس گرفتم رفتم مدرسه،بچه کوچیک داشتم برف هم اومده بود،منو یاد چه روزی انداختی،اگه میتونی ببر بهش برسون

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

پول داره دیگه میخره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

برای منم اتفاق افتاد آژانس گرفتم رفتم مدرسه،بچه کوچیک داشتم برف هم اومده بود،منو یاد چه روزی انداختی ...

منم همین طور. تپسی گرفتم براش بردم. بچه کوچیکم داشتم

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

سیر میشه.... موقع بچه گی ما یا مامان بابام پول میدادن یا صبحونه میبردم با خودم...😂🤷🏻‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بیخیال بابا 6 ساعت گرسنه بمونه چیزیش نمیشه بعد از کلاس سوم مامانم دیگ بیخیالمون شد هر روز تا کلاس نهم گرسنه میرفتم و برمیگشتم بهم پول نمیدادن به نظرم زیاد لوسش نکن رسید کلاس پنجم اروم اروم بهش مسئولیت بده خودش لقمه بگیره

می‌خوام به خدا امید داشته باشم 

آخه بچه کوچیک دارم شوهرمم خوابه باید بره سرکار بیدار شد بهش بگم میبره دلم براش کباب شد

مگه ناهار نخورده؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بیخیال بابا 6 ساعت گرسنه بمونه چیزیش نمیشه بعد از کلاس سوم مامانم دیگ بیخیالمون شد هر روز تا کلاس نه ...

ناهار ساعت یازده بهش دادم خورد ولی دلم پیششه

یه موقع بچه صبحیه صبحانه هم نخورده میگی خوراکی نداره ضعف میکنه اما بچه های ظهری صبحانه میخورن ناهار میخورن دیگه چند ساعت بدون خوراکی هیچی نیست که