2777
2789
عنوان

کمکککک جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 38 پست
اتفاقا تو نی نی سایت فقط سرکار میزارن ملتو از بس عقده کمبود دارن وگرنه کتری قوری گرفتن چیزی نیی ولی ...

خب اخه درک نمیکنم چرا باید ادم راجع به کارو قوری کسی رو اسکل کنه؟ چه لذتی میتونه داشته باشه؟ واقعا تعجب برانگیزه

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو باید ازخودت بپرسی

منکه برا شما توضیح دادم گلم 

حالا دیگه اگر خودت دوست داری جور دیگری فکر کنی مسئله دیگریست 

ادبیات خودت رو اخه نگاه کن ! قشنگه برای یک بانو؟

منکه برا شما توضیح دادم گلم حالا دیگه اگر خودت دوست داری جور دیگری فکر کنی مسئله دیگریست ادبیات خودت ...

ریپلی نزن چون دیگه جوابتو ندارم خوبه نی نی سابت هست برای سرکار گذاشتن 

درک میکنم چه حسی داری، من خودمم در حال خرید جهیزیه ام.

اگه بیشتر منظورت سرویس چوبته و خونه واسه خودتونه دستت باز تره چون متراژو میدونی راحت میگیری.

اگه مستاجر هستین، سعی کن مبلی که میگیری راحتی و مدل ال باشه، چون این سبک مبلارو چند مدل میشه چید و جای زیادی اشغال نمیکنه، اگه خونتون هم به اندازه ای بزرگه که میز نهار خوری بگیری، با مبلات ست کن.

حالا ست کردنش با فرش میمونه که اگه یکیشون رنگ خنثی باشه(کرم، سفید، مشکی، بژ) اون یکی رو میتونی یه رنگ روشن یا سیر بگیری، ولی بهتره که رنگی که توی فرشت هست بگیری، مثلا دومین رنگی که توی فرشت خیلی به چشم میاد رنگ مبلات باشه.

مثال میزنم: فرشت زمینه کرمه با طرح های بژ، مبلاتو بژ بگیری قشنگ تر میشه و ست میشن.

پرده هم سفید ساده بگیر، اگه دوست داشتی شال پرده بزنی باز میتونی با مبل و فرشت ست کنی.

کلا واسه اینکه ست بشن سعی کن رنگ های خنثی بگیری اصلیارو، بعدا میتونی با عوض کردن خرده ریزه ها(مثل کاور کوسن ها) رنگ بدی به خونه.🤍

واسه لیست نوشتن از برنامه جِمِنای(Gemini) کمک بگیر، ازش بپرس کامل و دقیق جواب میده‌‌.

واسه ایده گرفتن برای چیدمان و دکور و حتی رنگ وسایلات از برنامه پینترست(Pinterest) کمک بگیر خیلی مدلای قشنگی داره.🤍

درک میکنم چه حسی داری، من خودمم در حال خرید جهیزیه ام.اگه بیشتر منظورت سرویس چوبته و خونه واسه خودتو ...

ای جانم چقدر شما با سایقه ای خانوم😍