2777
2789
عنوان

کمکککک جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست
( لوازم برقی خانه )_ تلویزیون_ سینما خانگی و سیستم صوتی_ تلفن و میز تلفن_ کولر / اسپیلت/ پنکه/ بخاری ...

وآیینی چه لیست کامل و خوبی دستت طلا گلم

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!
اولی باید سبک مورد علاقه در چیدمان رو پیدا کنی.بعد طبق اون مبلمان و فرش و باقی چیزارو دیزاین کنی.و ...

اره یه سبک لوکس طوری میخوام ترکیبی با مینیمال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول سبک دوستداشتنیتو انتخاب کن مینیمال پسندی یا سلطنتی یا مدرن بعد مبل بخر وبعد فرشتو مناسب باسبک ور ...

دقیقااا 

یه سبک مدرن طور مد نظرمه

وآیینی چه لیست کامل و خوبی دستت طلا گلم

❤️❤️❤️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب پس مبارک باشه به راحتی میتونی جهیزیه بخریاول از لوازم برقی شروع کنلوازم برقی هرچی میخوای بخری بنو ...

ممنونم عزیزدلم از راهنماییت 

اره خودمم طرفدار استقلال برایم حتی برای تیکه های بزرگ مثل یخچال

حیف این نکات اسی سرکار گذاشته دختر ۸ساله داره

عهههه پس چرا همچین تاپیکی زده😕😕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عهههه پس چرا همچین تاپیکی زده😕😕

تایپک هاشو نگاه کن خودش بیکاره فک میکنه ملتم بیکارن از اینجور آدما متنفرم این همونایی هستن که تو واقعیت کلی چرت پرت دروغ به اطرافیان میزنن 

تو که تو تایپک هات گفتی دختر ۸ ساله داری اللن داری جهاز میخری دروغگو روانی هستی

عزیز دلم اکانت نسیس سایت دست دونفر هست من و خواهرم 

من خاله اون خانوم کوچولو میشم😊

تایپک هاشو نگاه کن خودش بیکاره فک میکنه ملتم بیکارن از اینجور آدما متنفرم این همونایی هستن که تو واق ...

این همه خشم رو درک نمیکنم جانم

بنظرم صحبت درمورد جاروبرقی و کتری سرکاری محسوب نمیشه! 

این اکانت نینی سایت توسط دونفر اداره میشه❤

این همه خشم رو درک نمیکنم جانمبنظرم صحبت درمورد جاروبرقی و کتری سرکاری محسوب نمیشه! این اکانت نینی س ...

اتفاقا تو نی نی  سایت فقط سرکار میزارن ملتو از بس عقده کمبود دارن وگرنه کتری قوری گرفتن چیزی نیی ولییی بیای ملتو اسکول کنی خیلی حرفه