ترنجبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 576 عنوان دنبال درامد و کار خانگی ام 79 بازدید | 12 پست سلام،من کارهای زیادی رفتم منتهی، هبچکدوم مناسب نبوده، از ترید طلا، بازاریابی هرمی، ادمینی، تولید محتوا،هوش مصنوعی، ولی پور در نیاوردم، اینا تخصص بالا میخواد.حتی خیاطی خانگی و اشپزی خانگی هم امتحان کردم.من سرمایه ای ندارم، میتونید یه کار پیشنهاد بدید 1404/07/07 | 13:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8836 بدون سرمایه هیچ کاری کلیک نمی خورهخیاطی دوره رو دیدی؟ اگه آرع فعلا شده با قرض یه چرخ خیاطی بخر و کم کم شروع کن.. تا از کم شروع نکنی نمی تونی پیشرفت نمی کنی گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
ترنجبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 576 بدون سرمایه هیچ کاری کلیک نمی خورهخیاطی دوره رو دیدی؟ اگه آرع فعلا شده با قرض یه چرخ خیاطی بخر و کم ... انجام دادم، جنس خریدم تولید هم کردم، فروش نرفت
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8836 انجام دادم، جنس خریدم تولید هم کردم، فروش نرفت مزونی دوختیدوختت تر و تمیز بود؟ ببین اول واسه دوست و آشنا و فامیل بدوزپیج بزن توی باسلاممی ذاشتینمیشه جنس خوب تولید کنی فروش نره گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
بیبرهیلی عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 251 کارشناسی ارشد دارم چه رشته ای؟ نینی سایتو دوست دارم چون اینجا همه خودشونن چون واقعیت جامعه س
نازشید عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 4401 کارشناسی ارشد دارم خب استخدامی شرکت کن، زد و بند پیدا کن یجوریشده آبدارچی،بعد میری وارد کار میشی با مدرک ارشد، آبدارچی نمیمونی لایک نکن لطفا😬
ترنجبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 576 مزونی دوختیدوختت تر و تمیز بود؟ ببین اول واسه دوست و آشنا و فامیل بدوزپیج بزن توی باسلاممی ذاشتینمیش ... سرمایه. ندارم عزیزم، گفتم در حد بالا نمیتونم پارچه بخر، چرخ خانگی دذرم
ترنجبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 576 خب استخدامی شرکت کن، زد و بند پیدا کن یجوریشده آبدارچی،بعد میری وارد کار میشی با مدرک ارشد، آبدارچی ... کار شرکت و اداری همسرم احازه نمیدن وگرنه دنبال کار خانگی نبودم
نازشید عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 4401 کار شرکت و اداری همسرم احازه نمیدن وگرنه دنبال کار خانگی نبودم چه بد که انقدر خوندی اجازه نمیدن حالاخونگی والا نمیدونم لایک نکن لطفا😬