2821
2789

رابطه لانگ خوب نیست.

شناخت کافی نمیده

از نظر روانی و احساسی هم تامین نمیشی

یه رابطه سست و کاملا محازیه دیگه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از اطرافیانم و دیده ها شنیده ها متوجه شدم خیلی ریسک بالایی داره اگه میخوای شروع کنی نکن و تا وابسته نشدی تموم کن

خیلی طرف باید حالیش باشه تا نزاره ناراحتی حس کنی و کلا همش سو تفاهمه انگار

تازه طرف اگه خیلی هم خوب و اوکی باشه هربار که میاد دیدنت موقع خداحافظی بیشتر از هردفعه دلتنگش میشی

به شخصه و برای خودم چون خیلی حساسم سعی میکنم از این روابط فاصله بگیرم برای منی که دائم در حال اورتینکم رابطه خیلی پرتلاطمی به نظر میاد🥲

آره خلاصه..

نمیزاره ازش جدا بشم

آره منم شوهرم دوران دوستی همینجوری بود همین الان هم چند وقت پیش به دلایلی دیگه جون به لب شدم خواستم طلاق بگیرم اومد در خونمون زد به داد و بیداد شیشه جلویی ماشینمون شکوند جنگ و چاقو کشی کرد با خانوادم و داد میزد می‌گفت منننننن دوستشششش دارم طلاقشششش نمیدمممممم زنگ زدیم ۱۱۰ اومدن اسپری فلفل و دستبند زدن بهش داخل ماشین پلیس روو به مرد هامون که باهاشون درگیر شده بود سرشو برگردونده بود می‌گفت عاشقشم و شمارو میکشم تک تک اگه طلاقشو ازم بگیرید 

درک میکنم چی میگی دیگه جداییت میشه آرزو گلم دیگه فکر جدایی نکن