2777
2789
عنوان

اینا درد زایمان

136 بازدید | 16 پست

دیروز عصر  درد کمر  داشتم اندازه چند ساعت میگرفت ول میکرد ک بعد چند ساعت دیگ ول کرد امروز صبح هم از ساعت ده هی میگیره ول میکنه فاصله بینشم هر ده دقیقه یک بار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هفته های آخری بله گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

دمنوش پونه یا نعنا دم کن با نبات بخور. 

اگر شدت گرفت درد زایمانه،  اگر قطع شد،  درد کاذبه. 

شکمت هم سفت میشه و درد پریودی داری؟ قله رحمت سفت شده؟ 

دوش ابگرم هم بگیری مثره.  شدت بگیره درد هست،  اروم بشه درد نیست 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دمنوش پونه یا نعنا دم کن با نبات بخور. اگر شدت گرفت درد زایمانه، اگر قطع شد، درد کاذبه. شکمت هم سف ...

شکمم ک سفت میشه ولی دردی تو قسمت رحم حس نمیکنم فقط کمر انگار ک یبوست دارم 

شکمم ک سفت میشه ولی دردی تو قسمت رحم حس نمیکنم فقط کمر انگار ک یبوست دارم

قله رحمت چی؟ مثل پیشونیت سفت میشه؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

فقط کمره یا دلت هم میگیره؟اگه دوتاش با هم شد احتمالش بیشتره.با استراحت قطع نمیشه؟

دراز میکشم بیشتر حسش میکنم کمر دردو تا وقتی ک حرکت میکنم  ولی خب ممکن قطع شه چون دیروز عصر حوالی ی ساعت اینا این دردو داشتم بعدش قطع شد

دراز میکشم بیشتر حسش میکنم کمر دردو تا وقتی ک حرکت میکنم ولی خب ممکن قطع شه چون دیروز عصر حوالی ی س ...

یه آبجوش نبات با یکم عرق نعنا بخور ببین بهتر نمیشی؟

یوقتایی اینجوری میشه اگه دیدی داره بدتر میشه برو بلوک زایمان یه چک بشی بد نیست

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یه آبجوش نبات با یکم عرق نعنا بخور ببین بهتر نمیشی؟یوقتایی اینجوری میشه اگه دیدی داره بدتر میشه برو ...

گفتم صبر کنم ببینم اگ تا عصر قطع نشد بعد برم بیمارستان