2777
2789
عنوان

تازه کات کردم

635 بازدید | 76 پست

پی ام اس هستم-تازه رابطه عاطفیمو کات کردم-سرما خوردم-از پاییز بدم میاد و دلم میگیره

با دلایل عقلانی کات کردم ولی دلم براش تنگ شده

در کل از نظر روحی داغوووونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلتنگی بخشی از روال فراموشیه حل میشه

یعنی بهش زنگ نزنم؟امروز قرار بود بیاد خواستگاریم ولی خودم به خاطر دلایل عقلانی و منطقی کات کردم چون خیلی تو رابطه اذیت میشدم.خیلی دلم گرفته

یعنی بهش زنگ نزنم؟امروز قرار بود بیاد خواستگاریم ولی خودم به خاطر دلایل عقلانی و منطقی کات کردم چون ...

خاهر خوبه خودت کات کردی منم سه روز مونده به مراسم رفت خودش الا حس بی ارزشی دارم اگه دلایلت محکمه بیخیال شو

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
بستگی ب شدت وابستگیت دارهبرای من ۵ سال طول کشید

ابلفزززز 5 سال میمیرم من
برای شما ادم خوبی بود؟
من که خیلی دوستش دارم ولی خب هوفففف اون با نامردی رفت

ابلفزززز 5 سال میمیرم منبرای شما ادم خوبی بود؟من که خیلی دوستش دارم ولی خب هوفففف اون با نامردی رفت

۵ سال طول کشید ک ازش دل بکنم بعد ۵ سال خودش ب سمتم برگشت و الان شوهرمه ... ب شدت خریت کردم و ناراضی م

چون عشق یکطرفه بود و هست 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
۵ سال طول کشید ک ازش دل بکنم بعد ۵ سال خودش ب سمتم برگشت و الان شوهرمه ... ب شدت خریت کردم و ناراضی ...

وای چطوری برگشت؟اون 5 سال باهم ارتباط داشتین؟
چون شما دوستش داشتی برگشت فقط یعنی؟

خاهر خوبه خودت کات کردی منم سه روز مونده به مراسم رفت خودش الا حس بی ارزشی دارم اگه دلایلت محکمه بیخ ...

الهی بگردم آره من خودم میدونستم باهاش خوشبخت نمیشم اخلاقای بد و افتضاح زیاد داشت تا میومدم حرف بزنم بگم خودتو اصلاح کن داد میزد و دعوا راه مینداخت

الهی بگردم آره من خودم میدونستم باهاش خوشبخت نمیشم اخلاقای بد و افتضاح زیاد داشت تا میومدم حرف بزنم ...

خدانکنه عزیزم
کلن قبول ندارن اخلاق بد دارن