2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

268 بازدید | 29 پست

سلام وقت بخیر 

میخواستم بدونم به نظر شما دانشجویان بهترین رشته دانشگاه پیام نور که بعد از اتمام تحصیل بازار کار و درآمد خوب داشته باشه چیه برای یک خانم ؟؟

و اینکه میخواستم بدونم اگه از طریق انتخاب رشته کنکور وارد دانشگاه بشیم هزینه پرداختی فرقی داره با ثبت نام به صورت آزاد و از طریق خود دانشگاه؟؟؟

یک سوال دیگه اگه کسی بره دانشگاه پیام نور سال بعدش کنکور بده و همون رشته رو دانشگاه دولتی قبول بشه می‌تونه بره و برای درساش تطبیق بزنه؟؟

مثلاً طرف دو ترم خونده تو پیام‌نور از ترم سوم بره دانشگاه دولتی؟؟

ممنون میشم جواب بدید 🙏🌹

بنظر من روانشناسی علوم تربیتی مترجمی ، کامپیوتر و حسابداری اینا برای یه خانوم خوبه 

فکر نکنم فرقی داشته باشه 

فکر کنم بشه ولی برای دانشگاه دولتی باید از اول شروع کنه نمیتونه بره ترم سه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من روانشناسی علوم تربیتی مترجمی ، کامپیوتر و حسابداری اینا برای یه خانوم خوبه فکر نکنم فرقی داش ...

تو پیام نور رشته های نظری عالین اما کامپیوتر نه 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

مهندسی صنایع/ مهندسی کامپیوتر

منابع انسانی

حسابداری /مدیریت کسب و کار/مالی

الان شاغل شدن یکم سخت هست؛ اکثر شغلا خصوصی یا آزاد هست ولی این رشته ها نسبت بقیه رشته ها بازارکار خوبی دارن تو بیشتر آگهی استخدامم قیدشدن 

هزینه ش فرقی نداره کلا با سوابق تحصیلی پذیرش داره

آره فکر کنم میتونه تطبیق بده

ψ
بنظر من روانشناسی علوم تربیتی مترجمی ، کامپیوتر و حسابداری اینا برای یه خانوم خوبه فکر نکنم فرقی داش ...

علوم تربیتی دوست ندارم.کامپیوترم فکر نکنم برای پیام نور خوب باشه.

حسابداری بیشتر آقایون رو نمیگیرن؟؟

روانشناسی خیلی رایج نشده ؟؟ همه میرن میخونن

رشته های مدیریت چطوره؟؟؟

مهندسی صنایع/ مهندسی کامپیوترمنابع انسانیحسابداری /مدیریت کسب و کار/مالیالان شاغل شدن یکم سخت هست؛ ا ...

مهندسی ها فکر نکنم به درد خانم ها بخوره

حسابداری بیشتر آقایون رو نمیگیرن؟؟

بین حسابداری و مدیریت مالی کدوم بهتره ؟؟؟

بستگی به علاقه ت داره سرچ کن رشته های پرکار کدومان مورد آخر هم نه

تو اینترنت از خودش میگه 

تجربه بقیه بهتره

والا علاقه من به این چیزا نمیخوره

من دوست داشتم بینایی،شنوایی یا علوم آزمایشگاهی قبول میشدم که نشد

مهندسی ها فکر نکنم به درد خانم ها بخورهحسابداری بیشتر آقایون رو نمیگیرن؟؟بین حسابداری و مدیریت مالی ...

آموزش پرورش هنرآموزکامپیوتر خوب پذیرش داشت

و هم بعنوان دبیر ریاضی ،دوست خودم هنرآموز قبول شد

کلا چون تعداد مهندسی خانم کمتر هست بهترقبول میشن

حتی شرکت نفت و پتروشیمی هم دارن خانم میگیرن درسته تعداد کم هست ولی خب فارغ التحصیل خانمم کمتر هست

اوضاع استخدام بخش خصوصیش هم بهتره

درمورد حسابداری هم جنسیت فرقی نداره خیلی شرکتای بزرگ بخاطر دقت خانما از نیروی خانم استفاده میکنن

بانک ، بیمارستان ،آموزش پرورش،دادگستری و....کلا  اکثر ارگانها پذیرش از حسابداری دارن

بازار کارش زیاد با مدیریت مالی فرقی نداره

من بخام بین این دوتا رشته یکیو انتخاب کنم اولویت با مالی هست 

ψ
تو اینترنت از خودش میگه تجربه بقیه بهترهوالا علاقه من به این چیزا نمیخورهمن دوست داشتم بینایی،شنوایی ...

بازم تلاش کن برا همین رشته های پیراپزشکی

یکسال دوسال پشت کنکور بمونی بهتره

نهایت خدای نکرده نشد یکی رشته های پیام نورو انتخاب کن

ψ
آموزش پرورش هنرآموزکامپیوتر خوب پذیرش داشتو هم بعنوان دبیر ریاضی ،دوست خودم هنرآموز قبول شدکلا چون ت ...

نمی‌دونم.اخه شهر به شهرم فرق می‌کنه

باشه مرسی❤️

بازم تلاش کن برا همین رشته های پیراپزشکییکسال دوسال پشت کنکور بمونی بهترهنهایت خدای نکرده نشد یکی رش ...

آخه دوسال که پشت کنکورم و استرسم خیلی زیاد و مریضم هستم 

دیگه نمی تونم بمونم💔